PRODEA INVESTMENTS:Επένδυση €16,9 εκατ. σε κτήρια γραφείων στην Αθήνα

12:54 4/9/2020 - Πηγή: Contra

Συγκεκριμένα η εταιρεία απέκτησε ένα συγκρότημα γραφείων,συνολικής επιφάνειας 7.137,32 τ.μ., επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 72 &Αγαμέμνονος στο Χαλάνδρι, και ένα κτήριο γραφείων και καταστημάτων, συνολικήςεπιφάνειας 1.829,12 τ.μ., επί της οδού Αμφιαράου 44-46, κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

To συγκρότημαγραφείων στο Χαλάνδρι αποτελείται από ένα διατηρητέο κτήριο συνολικήςεπιφάνειας 943,97 τ.μ. το οποίο συνδέεται λειτουργικά με σύγχρονο κτήριογραφείων

συνολικής επιφάνειας 6.193,35 τ.μ., συνδυάζοντας αρμονικά επτάδεκαετίες αρχιτεκτονικής εξέλιξης και δύο ξεχωριστές περιόδους σχεδιασμού και αρχιτεκτονικήςαισθητικής, έχοντας ως αποτέλεσμα σύγχρονα γραφεία με νεοκλασικά και μοντέρναχαρακτηριστικά.

Πρόκειται για γραφειακούς χώρους υψηλών προδιαγραφών πουανακαινίστηκαν πλήρως το 2019 και μπορούν να λειτουργήσουν ενιαία αλλά καιτμηματικά.

Το συγκρότημα είναι εύκολα προσβάσιμο από κεντρικέςαρτηρίες και μέσα μαζικής μεταφοράς και, επιπρόσθετα, διαθέτει κήπο άνω των2.000 τ.μ. ο οποίος μπορεί να καλύψει με ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο τις ανάγκεςπροβολής και επικοινωνίας των χρηστών του ακινήτου.

Στο πλαίσιο της ίδιας συναλλαγής, η Prodea απέκτησε ένα κτήριογραφείων με ισόγεια καταστήματα, συνολικής επιφάνειας 1.829,12 τ.μ. στο ΔήμοΑθηναίων. Το ακίνητο έχει εύκολη πρόσβαση μέσω της οδού Λένορμαν, η οποίασυνδέει την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας με το κέντρο της Αθήνας, είναιανακαινισμένο το 2010 και διαθέτει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης προςεκμετάλλευση.

Keywords
Τυχαία Θέματα