Η Ε. Σιαμαντά και ο Π. Αθανασιάδης τραγουδούν για "Έναν ουρανό με αστέρια"

Δυο διακεκριμένοι τραγουδιστές και μουσικοί, η Ευή Σιαμαντά και ο Πέτρος Αθανασιάδης, συμμετέχουν στην παράσταση «Ένας ουρανός μ’ αστέρια» που παρουσιάζεται στο θέατρο Βεργίνα σε κείμενα και σκηνοθεσία της Α. Τσεσμελή. Μια παράσταση αφιέρωμα στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, γεμάτη με τις μουσικές και τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

Συμμετέχετε στο Ένας ουρανός με αστέρια λοιπόν σε σκηνοθεσία της Α. Τσεσμελή. Είναι μια μουσική παράσταση ή μιούζικαλ;

Ε.Σ: Καταρχάς

υπάρχει πλοκή και κείμενο, άρα μιλάμε για ένα μιούζικαλ. Το θέμα του είναι η χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Η υπόθεση λαμβάνει χώρα σε ένα νησί της Ελλάδας που δεν προσδιορίζεται ακριβώς, όπου υπάρχουν διάφοροι χαρακτήρες πολύ αναγνωρίσιμοι και δυο ξένοι που έρχονται στο νησί κάθε Πάσχα. Συμβαίνουν διάφορα ανάμεσα στα πρόσωπα και υπάρχουν πολιτικές και ιστορικές αναφορές στην εποχή… Όσοι είναι πιο μεγάλοι θα καταλάβουν κα θα θυμηθούν πολλά. Είναι μια όμορφη και τρυφερή ιστορία, με πρόζα, τραγούδι και χορό.

Π.Α: Ακολουθεί πιστά την εποχή η παράσταση, έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό. Εγώ που ακούω αυτή τη μουσική και την παίζω και ως μουσικός γενικά κι όχι μόνο στην παράσταση, το απολαμβάνω
Keywords
Τυχαία Θέματα