Τα προϊόντα της TOSHIBA Audio στην Ελληνική αγορά

20:01 5/10/2019 - Πηγή: Xblog

Σε συνέχεια της μακρόχρονης επιτυχημένης συνεργασίας της Stefinet Multimedia A.E. με τον πολυεθνικό όμιλο TOSHIBA, στο κομμάτι της διανομής προϊόντων μνήμης / Memory Products (SD Cards – Micro SD Cards – USB Flash Drives – SSD), η Stefinet ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την επίσημη διανομή της TOSHIBA Audio στην Ελληνική & Κυπριακή αγορά.

Η TOSHIBA Audio

είναι ένα νεοσύστατο τμήμα του πολυεθνικού κολοσσού TOSHIBA και αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς στις αγορές της Ευρώπης, Αμερικής & Ασίας. Ο κύριος στόχος της TOSHIBA Audio είναι να προσφέρει στο ευρύ καταναλωτικό κοινό καινοτόμες λύσεις & πρωτοποριακά προϊόντα που καλύπτουν σχεδόν όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων ήχου. Τα προϊόντα της TOSHIBA Audio ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα κατασκευής, το μοντέρνο design, τη ποικιλία στα διαθέσιμα χρώματα & σε συνδυασμό με τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές – δημιουργούν την απόλυτη σχέση ποιότητας / τιμής (value for money).

Βασικά προϊόντα της γκάμας της TOSHIBA Audio αποτελούν:Hi-FiΗχείαΠικάπΕνσύρματα ΑκουστικάΑσύρματα / Bluetooth ΑκουστικάTrue Wireless Stereo (TWS) ΑκουστικάΕνσύρματα / Ασύρματα Ακουστικά ΚεφαλήςΦορητά ΗχείαΦορητά Ράδιο CD

Τα προϊόντα της TOSHIBA Audio θα είναι διαθέσιμα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα αλυσίδων λιανικής στην Ελλάδα & Κύπρο καθώς και μέσω του δικτύου συνεργατών της Stefinet.

Συντάκτης: Δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα