Τα iPhone 8 και iPhone X υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση, αλλά θα σας κοστίσει

20:23 13/9/2017 - Πηγή: Xblog

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των νέων iPhone 8 και iPhone X είναι η υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση. Πλέον μπορείτε να φορτίζετε το κινητό σας χωρίς καλώδια, και άμα έχετε AirPods και Apple Watch θα μπορείτε να αγοράσετε τη νέα βάση της Apple

που θα τα φορτίζει όλα ταυτόχρονα.

Παρόλα αυτά, υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο που αφορά την φόρτιση των νέων iPhone που η Apple παρέλειψε να παρουσιάσει στην εκδήλωση. Πλέον τα iPhone 8 και iPhone X υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση, και μάλιστα φορτίζουν ταχύτερα από τα Galaxy S8 και Galaxy Note8. Συγκεκριμένα, με 30 λεπτά στη πρίζα τα iPhone θα έχουν γεμίσει μέχρι το 50%, σε αντίθεση με τα Samsung που χρειάζονται 40 λεπτά για να φορτίσουν μέχρι τη μέση.

Η ταχεία φόρτιση είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των νέων iPhone, όμως για να την εκμεταλλευτείτε θα πρέπει να πληρώσετε. Επειδή μέσα στη συσκευασία θα βρείτε έναν τυπικό φορτιστή, θα πρέπει να αγοράσετε τον 29-watt USB-C φορτιστή της Apple, καθώς και ένα USB-C σε Lightning καλώδιο. Το πρώτο θα σας κοστίσει $49, ενώ το δεύτερο $35 — και μάλιστα στην Ελλάδα αυτές οι τιμές είναι ακόμα πιο υψηλές.

Όσοι έχετε κάποιο από τα τελευταία MacBook με θύρα USB-C, μάλλον θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φορτιστή του laptop.

Διαβάστε επίσης:

Apple AirPower: Η επίσημη βάση για την ασύρματη φόρτιση των iPhoneΤα Apple AirPods μπορούν τώρα να φορτίσουν ασύρματαΗ Apple απλοποιεί το iTunes για Mac/PC αφαιρώντας το App StoreΤο Apple Watch Series 3 ήρθε και μπορεί να κάνει κλήσεις μέσω LTEΤο νέο Apple TV 4K είναι το ίδιο ισχυρό με το iPad ProΤα iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι γεγονόςΑυτό είναι το iPhone X. «Το μέλλον των smartphones

Συντάκτης: Μαρία Ανέμου

Keywords
Τυχαία Θέματα