Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 11.2.2 για να διορθώσει το κενό ασφαλείας Spectre

20:40 8/1/2018 - Πηγή: Xblog

Η Apple κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση λογισμικού για τα iPhone και iPad, το iOS 11.2.2. Η Apple λέει ότι η ενημέρωση περιλαμβάνει διορθώσεις στην ασφάλεια, και ενώ δεν αναφέρεται πουθενά, έχει επιβεβαιωθεί ότι περιλαμβάνει patches

για να κλείσει το -πολύ σοβαρό- κενό ασφαλείας Spectre που βρίσκεται σε σχεδόν κάθε smartphone και tablet που έχει φτιαχτεί. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Spectre εδώ και εδώ.

Ως συνήθως, το update προσφέρεται δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σας. Έχει μέγεθος 81MB, επομένως θα είναι καλό να το κατεβάσετε όταν συνδεθείτε σε WiFi δίκτυο.

Το iOS 11.2.2 είναι συμβατό με όλες τις iOS συσκευές που υποστηρίζουν το iOS 11, δηλαδή τα ακόλουθα μοντέλα:

iPhone XiPhone 8iPhone 8 PlusiPhone 7iPhone 7 PlusiPhone 6siPhone 6s PlusiPhone 6iPhone 6 PlusiPhone SEiPhone 5s12.9-ιντσών iPad Pro 2ης γενιάς12.9-ιντσών iPad Pro 1ης γενιάς10.5-ιντσών iPad Pro9.7-ιντσών iPad ProiPad Air 2iPad AiriPad 5ης γενιάςiPad mini 4iPad mini 3iPad mini 2iPod touch 6ης γενιάς

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσης ενημερώσεις ασφαλείας για να διορθώσει ένα αντίστοιχο κενό ασφαλείας στα Mac και Apple TV.

Διαβάστε επίσης: Η Apple το παραδέχτηκε: Τα παλιά iPhone όντως γίνονται πιο αργά

Συντάκτης: Μαρία Ανέμου

Keywords
Τυχαία Θέματα