Samsung Galaxy S Light Luxury: Επίσημα με Snapdragon 660 στα €532

23:05 30/5/2018 - Πηγή: Xblog

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο της smartphone Galaxy S Light Luxury, ένα αξιόλογο κινητό με την εμφάνιση του Galaxy S8, το οποίο είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν στα μεσαίας κατηγορίας κινητά της Κορεάτικης κατασκευάστριας.

Το Galaxy S

Light Luxury παρουσιάστηκε με οθόνη «Infinity Display» αναλογίας 18.5:9 στις 5.8 ίντσες και ανάλυσης Full HD+. Κάτω από την οθόνη βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 660, 4GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, τα οποία φυσικά μπορείτε να τα επεκτείνετε με τη χρήση κάρτας microSD.

Η ανάλυση της κύριας κάμερας είναι 16MP, η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8MP και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3,000 mAh και τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Η συσκευή διαθέτει επίσης αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αισθητήρα αναγνώρισης ίριδας και είναι πιστοποιημένη με το πρωτόκολλο IP68 για ανθεκτικότητα στο νερό.

Το Samsung Galaxy S Light Luxury τρέχει το Android 8.0 Oreo και θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας με τιμή 532 ευρώ. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα τα δούμε και στις υπόλοιπες αγορές.

Συντάκτης: Σταμάτης Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα