Pokémon Home: Αποθηκεύστε όλα τα Pokémon σας σε ένα μέρος

12:52 12/2/2020 - Πηγή: Xblog

Η Nintendo κυκλοφόρησε για Android και iOS συσκευές, αλλά και για το Nintendo Switch, το Pokémon Home, μια νέα υπηρεσία για να αποθηκεύετε όλα σας τα Pokémon στο cloud

Το

Pokémon Home επιτρέπει στους παίχτες να εκπαιδεύσουν τα Pokémon και να τα μεταφέρουν με ευκολία μεταξύ των διαφόρων τίτλων Pokémon. Αν για παράδειγμα έχετε διάφορες “κασέτες” Pokémon και θέλετε να έχετε όλη τη “συλλογή” σας σε ένα μέρος, μπορείτε να τα ανεβάσετε στο Pokémon Home όπου θα μένουν για πάντα εκεί. Υποστηρίζονται οι παρακάτω τίτλοι:

Pokémon SwordPokémon ShieldPokémon: Let’s Go, EeveePokémon: Let’s Go, PikachuPokémon GoPokémon Bank

Οι gamers που κατεβάζουν το Pokémon Home στο Switch λαμβάνουν δωρεάν τον Pikachu, ενώ στη mobile έκδοση μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των Charmander, Squirtle και Bulbasaur. Ο Professor Oak είναι και αυτός εκεί, αλλά με μακριά μαλλιά, περίεργα γυαλιά και νέο όνομα: Grand Oak.

Η Nintendo προσφέρει επίσης συνδρομές για το Pokémon Home (από $2.99 έως $15.99). Στα Premium Plans αποκτάτε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε έως 6,000 Pokémon και άλλες λειτουργίες, όπως αυτή που σε ενημερώνει για την ισχύ των χαρακτήρων. Το βασικό δωρεάν πακέτο επιτρέπει την αποθήκευση έως 30 Pokémon.

Άμα ενδιαφέρεστε και έχετε Android συσκευή μπορείτε να κατεβάσετε το Home από το Google Play, ενώ άμα έχετε iPhone το κατεβάζετε από το App Store.

Keywords
Τυχαία Θέματα