Μαριάννα Καλλέργη – Αλεξέι: Υπερέκθεση μέχρι αηδίας!!!

Δέκα περίπου ημέρες έχουν περάσει από την “on – air” πρόταση γάμου του Ρώσου χορευτή στην αθλήτρια του muay thai Mαριάννα Καλλέργη στο Dancing On Ice. Σε αυτές τις δέκα ημέρες όμως, το ζευγάρι, που διατηρεί σχέση μόλις 2 μήνες, δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει σβάρνα όλες τις εκπομπές καλλιτεχνικού περιεχομένου, να φωτογραφηθεί αγκαλιά για όλα τα περιοδικά και να κάνει έστω μία δήλωση σε όλα τα sites

και blogs για την μοναδική τους αγάπη, τον αγνό έρωτα που γεννήθηκε μέσα στο show πάγου, το μονόπετρο, το δεύτερο (πιο ακριβό) μονόπετρο, για το αν είπε “ναι” τελικά στην πρόταση γάμου, για το πότε θα γνωριστούν οι δύο οικογένειες, πως αντέδρασε ο πρώην της αθλήτριας, και άλλες άχρηστες ιστορίες που δεν έχουν τελειωμό και ουσιαστικά δεν ενδιαφέρουν κανέναν!

Θα μου πείτε τώρα γιατί προβάλλουν το συγκεκριμένο θέαμα! Ο λόγος είναι απλός.  Η ελληνική τηλεόραση “λατρεύει” να φτιάχνει ρομαντικές ιστορίες αγάπης όπως αυτή της νεράιδας με το παλληκάρι! “Λατρεύε騔 να προωθεί “λαϊκούς” πρωταγωνιστές που ζουν δήθεν μια ξεχωριστή αγάπη, έναν καρμικό έρωτα! “Λατρεύει” να φέρνει στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της σχέσης.

Αυτά που “λατρεύει” να κάνει η τηλεόραση είναι γνωστά τοις πάσοι, η Μαριάννα και ο Αλεξέι δεν τα γνωρίζουν;; Κι αν δεν τα γνωρίζει ο Αλεξέι, η Μαριάννα σίγουρα θα έχει κάποια πράγματα κατά νου.

Καλό είναι, λοιπόν, κυρία Καλλέργη να ζήσετε τον έρωτά σας αθόρυβα και χωρίς να διατυμπανίζετε λόγια (του αέρα) από ‘δω και από κεί. Μην ξεχνάτε το πρωτότυπο πάντα είναι και πιο ενδιαφέρον. Και το εργάκι “live πρόταση γάμου” και “love story από κανάλι σε κανάλι” το έχουμε παρακολουθήσει ξανά. Η υπερέκθεση δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Ίσα ίσα του κατέστρεψε καθετί.

Keywords
Τυχαία Θέματα