Μαρία Μπακοδήμου: Ποια συνάδελφό της ειρωνεύτηκε;

“Πόλεμος” έχει ξεσπάσει μεταξύ Μαρίας Μπακοδήμου και Κατερίνας Καινούργιου. Ο λόγος, διότι η δεύτερη, μετά τον “ντόρο” για την αλλαγή της εμφανισής της και τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει υποστεί, ήταν καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και έριξε τα βέλη της στην πρώτη. Η συμπαρουσίαστρια του “Δέστε τους” δήλωσε πως: “Εύχομαι όταν φτάσω στην ηλικία της κ. Μπακοδήμου να είμαι τόσο όμορφη και εγώ, όσο η κ. Μπακοδήμου. Χωρίς καμία πλαστική”.

Όλοι όσοι παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη δήλωση, περίμεναν με ανυπομονησία τι θα πει η Μαρίας. Έτσι, λοιπόν, χωρίς να απογοητεύσει κανέναν (πλην της

Καινούργιου βέβαια!) απάντησε με τον δικό της τρόπο, το απόγευμα της Τρίτης, μέσα από το “Φώτης+Μαρία live”. Συγκεκριμένα: “Είπε για μένα πολύ καλά λόγια…Είπε ότι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σαν και μένα…”, υπογράμμισε η παρουσιάστρια, κάνοντας εμφανή την ειρωνεία της. Έπειτα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος πήρε το λόγο, λέγοντας με υπονοούμενο “Έχει ακόμα, πάρα πολλά..Δεκαετίες..” και όλη η παρέα έσκασε στα γέλια. Κι αφού πέρασαν το μήνυμα τους, η Μαρία Μπακοδήμου πρότεινε να αλλάξουν θέμα συζήτησης.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα