Διάλεξε ποιος θέλεις να σου μεταδώσει το ντέρμπι αιωνίων!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1&appId=143909188955236"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

To ντέρμπι της χρονιάς, ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός στις 18 Μαρτίου,

ως γνωστόν θα μεταδοθεί και σε 3D. Η NOVA όμως πρωτοπορεί ξανά, αυτή τη φορά με δυνατότητα πλήρους προσωποποιημένης μετάδοσης στον σχολιασμό.

Ειδικότερα, η Nova καινοτομεί και στον τρόπο ηχητικής μετάδοσης του αγώνα, παρέχοντας την πλήρως προσωποποιημένη μετάδοση, μέσα από τη δυνατότητα επιλογής 3 διαφορετικών σχολιασμών στη μετάδοση από Novasports1 & Novasports HD:

*** Των Ισίδωρου Πρίντεζη και Άγγελου Στυλιάδη στον σχολιασμό της Nova.
*** Του Κώστα Γκόντζου
*** Του Νίκου Γέμελου

Έτσι οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» συνδρομητές NOVA, θα έχουν τη δυνατότητα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, να απολαύσουν και να ζήσουν την ένταση του ντέρμπι και μέσα από την οπτική γωνία της αγαπημένης ομάδας τους, όπως αυτή θα εκφραστεί από τους δύο αναγνωρισμένους δημοσιογράφους.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν σχολιασμό από το τηλεχειριστήριο τους και να «ακούσουν» το ντέρμπι ζωντανά στα χρώματα της ομάδας τους.

Από το soccerplus

Keywords
Τυχαία Θέματα