Σόνια Σαββίδη: Η επιτομή της Ελληνικής ψυχής

09:30 4/10/2015 - Πηγή: Taxalia
Η γυναίκα με την σπάνια Ελληνική ομορφιά και την καρδιά που χτυπά μόνο για την Ελλάδα. Η Σόνια είναι η «σιδηρά κυρία» δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη, ανιψιά και εξ απορρήτων του. Είναι ο άνθρωπος που συμμετέχει σε κάθε στρατηγική απόφαση του επιχειρηματία, αλλά κυρίως η γυναίκα που επιμένει Ελληνικά σε κάθε νέα δραστηριότητα. Η σεμνότητα όμως, ενισχυτικό της πραγματικής της αξίας και η βαθιά αγάπη της για την πατρίδα δεν της επιτρέπει να διατυμπανίζει αυτά που καταφέρνει,κυρίως
στην ενίσχυση των δράσεων εθνικής μνήμης και της προάσπισης της κληρονομιάς των αλησμόνητων πατρίδων.(Με το συνέδριο της Ποντιακής Νεολαίας στη Θεσσαλονίκη, οργανωτικά ήταν πίσω από όλες τις εκδηλώσεις)
Αυτή η γυναίκα θα έπρεπε να αποτελεί πρότυπο για τα ΜΜΕ και όχι ο ορυμαγδός άδειων και ανεγκέφαλων σαρκίων που μας βομβαρδίζουν καθημερινά.
Όμορφη, ευφυής, έντιμη, πατριώτισα. Με μία λέξη, Ελληνίδα. Με αυτή τη λάμψη ψυχής, την επικίνδυνη για το σκοτάδι που επιβουλεύεται την κοιτίδα του φωτός.
Μακάρι κάποτε γυναίκες σαν την Σόνια να γίνουν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση ως κριτήριο κοινωνικής επιτυχίας και καταξίωσης μέσω της σκληρής δουλειάς και της υπερηφάνειας.
Keywords
Τυχαία Θέματα