Ηρακλής - ΑΕΚ : 2-1 ημίχρονο και ΤΕΛΙΚΟ!

19:06 26/4/2015 - Πηγή: Taxalia
Ο Ηρακλής προηγείται με 2-1 της ΑΕΚ. Ο Πασάς άνοιξε το σκορ για το "Γηραιό", ο
Αραβίδης έφερε το ματς στα ίσα και ο Περόνε μετά το λάθος γύρισμα του Ανάκογλου,έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ηρακλή.
Ό Ιντζόγλου ανακόπτει με φάουλ, τον Γιόχανσον. Ο Ιντζόγλου αντικρίζει την κίτρινη κάρτα, γι' αυτό το βίαιο μαρκάρισμα.

Τέλος της αναμέτρησης. Ηρακλής - ΑΕΚ
2-1.93' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ, με τον Ντούνη να μην μπορεί να νικήσει τον Ουάντερσον.92' Αργούν στην αντεπίθεση, Περόνε και Κυριακίδης και σπαταλούν ακόμη μία καλή ευκαιρία των γηπεδούχων.Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων, διανύουμε το πρώτο.90' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή να κάνει το 3-1, με τον Περόνε.89' Σουτ από πλάγια από τον Μπαρμπόζα, η μπάλα στην αγκαλιά του Ουάντερσον.87' Όλη η ΑΕΚ μπροστά, πιέζει. Όλος ο Ηρακλής πίσω, αμύνεται.82' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Μπακάκης κάνει τη σέντρα, ο Αραβίδης βρίσκεται στο κέντρο της άμυνας, αλλά η κεφαλιά δεν ήταν καλή.81' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ρόβας αντί Λαμπρόπουλου.81' Σέντρα του Μπακάκη, κεφαλιά στην κίνηση από τον Μπαρμπόζα,η μπάλα άουτ,80' Δεν έχει βοηθήσει ο Κρισάντους, μετά την είσοδό του.76' Λίγο πριν την αλλαγή το σουτ του νεοεισελθόντα Ντούνη, πέρασε άουτ.Τώρα γίνεται, η αλλαγή.75' Ετοιμάζεται, ο Καρασαλίδης, για τον Ηρακλή. Η τελευταία κίνηση του Παπαδόπουλου.71' Νέα καλή φάση για το Γηραιό. Ο Μπαρτολίνι παίρνει την κεφαλιά από το κόρνερ, η μπάλα λίγο άουτ.70' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Κυριακίδης κάνει την κάθετη πάσα, ο Πασάς βγαίνει σε θέση βολής, αλλά ο Λαμπρόπουλος επεμβαίνει την τελευταία στιγμή και διώχνει σε κόρνερ.Αλλαγή και για την ΑΕΚ. Ο Ντούνης στη θέση του Ανάκογλου. Το περιβραχιόνιο στον Βαγγέλη Πλατέλλα.69' Αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Τσιλιγκίρης παίρνει τη θέση του Τσιλιανίδη.Είναι φανερό, ο Τσιλιανίδης αδυνατεί να συνεχίσει.68' Ετοιμάζεται κι ο Ντούνης για την ΑΕΚ.Αλλαγή για τον Ηρακλή, ετοιμάζεται ο Τσιλιγκίρης.65' Ο Μπαρμπόζα κόβει βιαίως με φάουλ την προέλαση του Μπουκουβάλα. Κίτρινη κάρτα και στον Πορτογάλο.64' Ο Γιόχανσον είναι ο κορυφαίος της Ένωσης, μέχρι τώρα.62' Η ΑΕΚ έχει βγει μπροστά για την ισοφάριση, αφήνοντας όμως αμυντικά κενά στα μετόπισθεν.60' Η ΑΕΚ ζητά πέναλτι με τον Πλατέλλα, να μαρκάρεται από τον Σαραμαντά. Αν και είναι δύσκολη φάση, η λήψη δείχνει ο αμυντικός του Ηρακλή να παίρνει τα πόδια του επιθετικού της ΑΕΚ, κι όχι την μπάλα.Τώρα γίνεται η αναγκαστική αλλαγή του Νίκου Παπαδόπουλου.Ο Ρομάνο, δεν μπορεί να συνεχίσει και θα περάσει στη θέση του, ο Κυριακίδης.Αλλαγή και για τον Ηρακλή. 55' Τώρα γίνεται η αλλαγή. Έξω ο Ζόρτις, μέσα ο Κρισάντους.Στη θέση του Ζόριτς, θα μπει ο Νιγηριανός.52' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ, η οποία δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τη σύγχυση στην άμυνα του Γηραιού.Ετοιμάζεται αλλαγή για την ΑΕΚ. Θα περάσει ο Μακόλεϊ Κρισάντους.50' Αργούν πολύ στις μεταβιβάσεις οι μέσοι της ΑΕΚ και χάνουν το πλεονέκτημα σε πιθανή αντεπίθεση.47' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Περόνε, Ο Αργεντινός κι υπό την πίεση του Λαμπρόπουλου, σουτάρει στην αντίθετη γωνία, η μπάλα άουτ.Χωρίς αλλαγές, Τραϊανός Δέλλας και Νίκος Παπαδόπουλος.45' Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων, το διανύουμε.
44' Οφσάιντ, ο Αραβίδης
42' Δεν δίνει φάουλ έξω από την περιοχή, μετά από μαρκάρισμα του Μπουκουβάλα στον Αραβίδη.
40' Φάουλ του Λαμπρόπουλου στον Τσιλιανίδη.
39' Εξαιρετικό ματς, ως προς το ρυθμό, την ποιότητα, τη μεταβολή του σκορ.
37' Φάουλ του Ρομάνο στον Μπαρμπόζα, από πίσω. Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Αργεντινός.
Λάθος του Ανάκογλου, που ήταν τελευταίος παίκτης στη φάση. Κακό γύρισμα. Λίγο αυτό, λίγο η εμπειρία του Περόνε, λίγο το μουδιασμένο ξεκίνημα του Ανέστη - που δε φέρει ευθύνη στο γκολ - κι ο Ηρακλής ανακτά το προβάδισμα.
34' ΓΚΟΛ για τον ΗΡΑΚΛΗ! Ο Ανάκογλου γυρίζει λανθασμένα την μπάλα στον Ανέστη, ο Περόνε "μυρίζεται" τη φάση, παίρνει την μπάλα προ του Ανέστη, τον περνά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
30' Ο Ανέστης κάνει μία άστοχη έξοδο, αλλά το σουτ του Τσιλιανίδη, διώχνει ο Γιόχανσον που είχε γυρίσει να καλύψει.
Ο Ηρακλής πήγε να "πιάσει" στον ύπνο την άμυνα της Ένωσης, με τον Ρομάνο να υποδέχεται την πάσα του Τσιλιανίδη, αλλά τον Ανέστη να απομακρύνει σε κόρνερ ένα λεπτό μετά την ισοφάριση.
29' Η Ένωση φτάνει νωρίς στην ισοφάριση, πάλι από μία φάση όπως και στο γκολ του Ηρακλή, που δε "μύριζε" γκολ.
27' ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ! Ο Ανάκογλου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Πλατέλλας πιάνει μία κεφαλιά στο ύψος της περιοχής τροφοδοτώντας τον Αραβίδη, με τον τελευταίο να περνά τον Μπαρτολίνι και να νικά σε τετ-α-τετ, τον Ουάντερσον.
Συμπλήρωσε κάρτες ο Ζόριτς. Θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς, της Ένωσης.
24' Φάουλ του Ζόριτς πάνω στον Μπουκουβάλα. Κίτρινη κάρτα από τον Αρετόπουλο στο Μαυροβούνιο.
23' Πιέζει η ΑΕΚ, έχει ανακτήσει την κατοχή. Ο Μπαρμπόζα είναι εκνευρισμένος.
20' Σουτ του Μπακάκη που συγκλίνει στο κέντρο από τα δεξιά, αλλά ο Ουάντερσον είναι σε ετοιμότητα.
18' Κεφαλιά του Λαμπρόπουλου, η μπάλα ψηλά άουτ.
18' Κόρνερ κερδίζει η ΑΕΚ. Το σουτ του Ανάκογλου κοντράρει στον Στάμου.
16' Οφσάιντ ο Μπακάκης
15' Πιέζει και για δεύτερο γκολ, ο Ηρακλής. Είναι γεγονός ότι το γκολ αυτό, αποσυντόνισε την ΑΕΚ
14' Ο Ηρακλής εκμεταλλεύεται την αμυντική ολιγωρία της Ένωσης, με τον Πασά να τρυπώνει στο κέντρο της άμυνας, να προλαβαίνει τον αμυντικό της ΑΕΚ και να μην αφήνει περιθώρια στον Ανέστη.
12' ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή!!. Σέντρα από τον Τσιλιανίδη, ο Πασάς προλαβαίνει τον Λαμπρόπουλο και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη.
10' Φάουλ πάνω στον Ζόριτς. Συνεχίζει κανονικά, ο Μαυροβούνιος.
Έχει ρυθμό το ματς. Περόνα και Μπαρμπόζα είναι οι πιο κινητικοί του γηπέδου.
7' Οφσάιντ, ο Αραβίδης.
6' Με τον Μπαρμπόζα, απειλεί η Ένωση. Από τα αριστερά ο Πορτογάλος, έχει πλεονέκτημα απέναντι στον Μπουκουβάλα.
4' Κίτρινη κάρτα, ο Περόνε για διαμαρτυρία.
3' Ο Μπουκουβάλας ανακόπτει με το χέρι, την προσπάθεια του Μπαρμπόζα.
2' Λάθος του Ανέστη, ο Ρομάνο αιφνιδιάστηκε. Ευκαιρία από το πουθενά για το "Γηραιό".
Ξεκίνησε το ματς, στο "Καυτανζόγλειο".
Εκτός αποστολής για την ΑΕΚ, έμειναν οι Γροντής και Γεωργέας. Ο Τραϊανός Δέλλας ανακάτεψε την τράπουλα, στις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα