Επιτέλους μια καλή εκδήλωση!

18:23 7/3/2017 - Πηγή: Taxalia

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης "Ελλάδα-Τουρκία: Προκλήσεις και Προοπτικές". Την εκδήλωση προλόγισαν ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, καθώς και ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Θεσσαλονίκης Βίκυ Ευταξά, οι Βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου, Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας και Σάββας Αναστασιάδης, ο Δήμαρχος Αμελοκήπων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, καθώς και πληθώρα πολιτευτών και μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μανδρίνος, δήλωσε μεταξύ άλλων: "οι φιλικές σχέσεις ανάμεσα στους δύο λαούς είναι η μοναδική προοπτική που θα οδηγήσει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη."

Αναλυτικότερα ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Ρεθύμνου, αναφέρθηκε στο δίπολο Ελλάδας-Τουρκίας. Εν συνέχεια ο Μίλτος Σαρηγιαννίδης, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς Δίκαιου στο ΑΠΘ, μίλησε εκτενώς για τα θέματα Διεθνούς Δικαίουκαι διεκδικήσεων που προκύπτουν από την ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Ο Αντώνης Μανδρίτης, Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στις νέες εξελίξεις αναφορικά με το Κυρπιακό Ζήτημα. Τέλος ο Σπύρος Λίτσας, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μίλησε για τη σύγχρονη Τουρκία, αναλύοντας εις βάθος τις αφετηρίες, τις μεταξελίξεις και τις στοχεύσεις της Τουρκικής Κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα