Ζέτα Δούκα: «Μας επιβεβαίωσαν ότι οι οικονομικές δυσκολίες θα ξεπεραστούν»

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ζέτα Δούκα είχε μιλήσει για την διακοπή των γυρισμάτων της καθημερινής σειράς «Βασιλιάδες», λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Η ηθοποιός είχε υπερασπιστεί τότε το κανάλι σεβόμενη την υπόσχεση του σταθμού ότι θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Η ίδια λέει στο TV Έθνος.

«Αυτό που είπα και είναι γνώμη όλων των ηθοποιών, είναι δηλαδή κοινός τρόπος σκέψης και δράσης, είναι πως δεν γίνεται ύστερα από τόσα χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής ή το κανάλι,

στην πρώτη αναποδιά να ξεκινήσουμε να στέλνουμε εξώδικα ή μηνύσεις. Εφόσον υπάρχει μια ξεκάθαρη στάση από μέρους τους, ότι δεν γίνεται επίτηδες και οφείλεται σε μια δυσκολία που προσπαθούν να λύσουν, κατ' αυτή την έννοια, αυτό υπερασπίστηκα», λέει ενώ ξεκαθαρίζει πως όταν εξομαλυνθούν τα οικονομικά προβλήματα θα ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα.

«Τα γυρίσματα διακόπηκαν και δεν συνεχίστηκαν μετά τα Χριστούγεννα γιατί υπήρχε αυτή η οικονομική δυσχέρεια. Από κει και πέρα, η εταιρεία παραγωγής μας διαβεβαιώνει -και ως εκ τούτου το κανάλι- ότι θα εξομαλυνθούν οι οικονομικές δυσχέρειες και θα ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα. Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι θα συνεχιστούν από τον Σεπτέμβριο και οι όποιες δυσκολίες θα ξεπεραστούν», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα