Βιβλίο για τις τελευταίες μέρες του Τζάκσον γράφει ο Κόνραντ Μάρεϊ

Είναι ο γιατρός που είχε αναλάβει την φροντίδα του Μάικλ Τζάκσον και ο οποίος του είχε χορηγήσει το –μοιραίο όπως αποδείχτηκε- για την ζωή του, φάρμακο.

Ο Κόνραντ Μάρεϊ, εκτίει ποινή φυλάκισης, αφού βρέθηκε ένοχος από το δικαστήριο. Βέβαια δεν χάνει χρόνο. Μέσα στην φυλακή, το έχει ρίξει για τα καλά στην συγγραφή και γράφει βιβλίο με τη δική του αλήθεια για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες της ζωής του «βασιλιά της ποπ». Ο επονομαζόμενος από ορισμένους «Δρ Θάνατος», έχοντας ήδη χάσει την άδεια άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος,

θέλει όταν βγει από τη φυλακή, να γίνει πλούσιος από τις πωλήσεις του βιβλίου του. Ο Μάρεϊ, σύμφωνα με πηγή του αμερικανικού περιοδικού «Globe», λέει στους φίλους του ότι θα αποκαλύψει την πλήρη αλήθεια για όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες της ζωής του τραγουδιστή του «Thriller». Επίσης, τους είπε ότι ο Τζάκσον τού είχε εμπιστευτεί τα μυστικά του, που αφορούσαν την οικογένειά του, τα τρία παιδιά του, αλλά και την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων το 2005.

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα