Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η εντύπωση που έχουν κάποιοι για μένα είναι λανθασμένη. Εγώ δουλεύω για να επιβιώσω»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι και εκείνη δουλεύει για βιοποριστικούς λόγους και δεν ισχύουν όσα γράφονται για οικονομική ευχέρεια.

Πολλοί έχουν την εντύπωση ότι η παρουσιάστρια ανήκει σε μια εύπορη οικογένεια. Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δήλωσε: «Ποια είναι η ευκατάστατη οικογένεια; Υπάρχουν πια ευκατάστατες οικογένειες στην Ελλάδα; Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μπορεί να ήταν κάποτε η οικογένεια του άνδρα μου, αλλά με την κρίση όλα τελούν υπό αίρεση. Πόσο μπορεί να αντέξει ένας επιχειρηματίας που του χρωστά το κράτος το ΦΠΑ,

παλεύει να διατηρήσει κάποιες θέσεις εργασίας και χρηματοδοτεί συνεχώς την επιχείρηση από την τσέπη του; Όλοι έχουμε φτάσει στο όριο. Άρα, εγώ δουλεύω για να συντηρηθώ». Μέχρι τώρα όλοι είχαν την εντύπωση ότι δεν δούλευε για βιοποριστικούς λόγους. «Αναρωτιέμαι γιατί είχατε αυτή την εικόνα. Με είδατε πότε να κάνω παράλογα έξοδα, να κυκλοφορώ με αυτοκινητάρες, να πηγαίνω συνεχώς ταξίδια ή να εμφανίζομαι με σινιέ ρούχα; Η εντύπωση που έχουν κάποιοι για μένα είναι λανθασμένη. Εγώ δουλεύω για να επιβιώσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα