Βάνα Μπάρμπα: “Απομονώθηκα,κλείστηκα στον εαυτό μου...”

Η Βάνα Μπάρμπα αποκαλύπτει πως είναι η ζωή της σήμερα!

"Τα τελευταία χρόνια -ειδικά το 2009 και το 2010- ήταν πολύ δύσκολα. Η αρχή της κρίσης ήταν τραγική. Μέχρι να προσαρμοστώ στο νέο τρόπο ζωής, απομονώθηκα και κλείστηκα στον εαυτό μου. Σήμερα είμαι καλύτερα. Νιώθω δημιουργική. Αυτήν τη στιγμή ετοιμάζω τρεις δουλειές. Η πρώτη είναι ένας μονόλογος που έγραψε ο Μάνος Τσιλιμίδης με τίτλο «Όταν κρεμάσουν τις όμορφες», που θα παίζεται στο θέατρο «Αμιράλ» Δευτέρες και Τρίτες από τις 15 Ιανουαρίου.

Η δεύτερη είναι μια σάτιρα-επιθεώρηση σε κείμενα του Δήμου Μυλωνά. Η παράσταση είναι στη λογική του «θεάτρου του δρόμου» και έχει τίτλο « Black Jack». Ξεκινάμε από το «YOΟ club» στο Γκάζι στις 23 Δεκεμβρίου. Κάθε φορά η παράσταση θα αλλάζει ανάλογα με το χώρο που θα μας φιλοξενεί. Θα παίξουμε και σε καζίνο, γιατί το θέμα της παράστασης είναι η τύχη και η ατυχία" λέει στο You!

Η τρίτη δουλειά που ετοιμάζει είναι τηλεοπτική: "Είναι μια τηλεοπτική εκπομπή που θα ξεκινήσει αρχές Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΪ. Θα είναι ένα talk-show σατιρικού χαρακτήρα. Θα κάνουμε ανατρεπτικά πράγματα. Θα έρχονται οι καλεσμένοι και θα τους διώχνουμε ή θα τους βάζουμε να κάνουν θεατρικά σκετς" τονίζει!

Λόγω κρίσης πούλησε το σπίτι στη Γλυφάδα; Η ίδια δηλώνει: "Ό,τι είχα το πούλησα πριν έρθει το «τσουνάμι» και μπόρεσα να ζω με αυτά τα χρήματα ακόμα και όταν δεν είχα δουλειά".

Keywords
Τυχαία Θέματα