Τσιμτσιλή – Τσολάκη: Φοβήθηκαν τον ανταγωνισμό;

Για τον αν φοβήθηκαν τον ανταγωνισμό δεδομένου ότι η πρόταση για την εκπομπή τους έγινε στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν, μίλησαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελένη Τσολάκη.

«Ήταν τόση η χαρά, τόσο μεγάλη και ευχάριστη η έκπληξη γι' αυτή την πρόταση που μου έγινε από τον Τζώνη Καλημέρη και τη Ζίνα Κουτσελίνη που δεν μπήκα καν στη διαδικασία να φοβηθώ ή να σκεφτώ «Τώρα τι κάνουμε με τον ανταγωνισμό των απέναντι;». Δεν θέλω να χαλάω οτιδήποτε καλό μου συμβαίνει σκεπτόμενη αυτό που θα έχω να αντιμετωπίσω. Αν το έκανα αυτό, δεν θα χαιρόμουν τα καλά που μου έρχονται. Σέβομαι τον

αντίπαλο, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο δικό μου κομμάτι και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει», λέει η Σταματίνα ενώ η Ελένη Τσολάκη συμπληρώνει: « Προσωπικά δεν με φόβισε καθόλου. Ήταν το τελευταίο που σκέφτηκα όταν μου πρότειναν να είμαι στην εκπομπή. Με την κατάσταση που υπάρχει, όταν όλα γύρω μας είναι τόσο ρευστά, το πρώτο που με ενδιέφερε ήταν το να έχω δουλειά. Και, φυσικά, χάρηκα πάρα πολύ όταν μου έγινε η πρόταση από το κανάλι. Εξάλλου, είναι πολύ ελπιδοφόρο να γίνονται πράγματα στην τηλεόραση, ακόμα κι αν αυτά γίνονται στη μέση της σεζόν», καταλήγει στο περιοδικό tvzapping.

Keywords
Τυχαία Θέματα