«Το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνω στις σχέσεις μου είναι ότι επιλέγω τους λάθος άντρες!» (Ποια Ελληνίδα ηθοποιός το είπε;)

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει βρει έναν άντρα που θα πίστευε ότι θα είναι σύντροφος ζωής.

Όπως είπε επιλέγει τους λάθος άντρες. «Το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνω στις σχέσεις μου είναι ότι επιλέγω τους λάθος άντρες! Επειδή με γοητεύουν οι πιο "περίεργοι" άντρες και οι πιο intellectual, συνήθως μπλέκω σε σχέσεις που γίνονται προβληματικές. Είναι ωραίο πράγμα να συναναστρέφεσαι με ένα λίγο πιο "προχωρημένο" τύπο, αλλά όταν είναι ο άνθρωπός σου, αργά ή γρήγορα θα σε στείλει στο ψυχιατρείο, αν λ.χ. εσύ τον ψάχνεις και εκείνος είναι χωμένος όλη την

ημέρα μέσα στα βιβλία και τις δημιουργίες του», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» η Σοφία Βογιατζάκη. Είναι όπως ανέφερε αρκετό καιρό μόνη της αλλά δεν της λείπει μια σχέση από τη ζωή της. «Αρκετό. Πρέπει να είναι τέσσερα-πέντε χρόνια που δεν είμαι σε μια σχέση. Αλλά δεν μου λείπει. Μου φαίνεται πιο απογοητευτικό το να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν με καλύπτει και με τον οποίο δεν επικοινωνώ όπως θα ήθελα. Προτιμώ να είμαι μόνη μου και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο».

Keywords
Τυχαία Θέματα