Το δώρο της Μαρίας Ιωαννίδου που συγκίνησε τη Γερμανού

Με το γλυκό παράπονο ότι δεν βλέπει συχνά την Ναταλία Γερμανού αλλά και ένα δώρο που συγκίνησε απίστευτα την παρουσιάστρια, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» η Μαρία Ιωαννίδου.

Η ηθοποιός χάρισε στην Ναταλία ένα άλμπουμ που είχε φτιάξει μόνη της. Το περιεχόμενό του δεν θα μπορούσε παρά να κάνει τη Ναταλία Γερμανού να συγκινηθεί καθώς επρόκειτο για φωτογραφίες από το γάμο του πατέρα και της μητέρας της παρουσιάστριας. «Είσαι απίστευτη. Αντί να κάνεις το δικό σου γάμο και να μου το δώσεις, έκανες των γονιών μου» της είπε η Ναταλία ευχαριστώντας

την μέσα από τα βάθη της καρδιάς της για το δώρο που της είχε κάνει. Εκείνο που πραγματικά την συγκίνησε τη Ναταλία ήταν το γεγονός ότι κάθε φωτογραφία από τον γάμο συνοδευόταν από σχολιασμούς που είχε κάνει ο αξέχαστος Φρέντυ Γερμανού. Η Μαρία Ιωαννίδου η οποία υπήρξε και η τελευταία σύντροφος της ζωής του, συγκέντρωσε από τις σημειώσεις του όλο το υλικό και τα χώρεσε σε ένα άλμπουμ που σίγουρα θα κρατά σε περίοπτη θέση στο σπίτι της η Ναταλία Γερμανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα