Τάκης Ζαχαράτος: «Η Έλλη Στάη είναι η μεγαλύτερη star στην ελληνική τηλεόραση»

Kαλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο μίμος μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στον χώρο της showbiz υποστηρίζοντας πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν εκείνη που του «άνοιξε τις πόρτες» αλλά και η Ρούλα Κορομηλά τον βοήθησε πολύ. Το φετινό show του Τάκη Ζαχαράτου έχει μεγάλες δόσεις από... Έλλη Στάη και όταν ρωτήθηκε γι' αυτό, εκείνος δήλωσε πως θεωρεί την παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων τη μεγαλύτερη star στην ελληνική τηλεόραση.

O

μίμος δήλωσε ακόμη πως δεν έχει στόχο να προσβάλει κανέναν με τη σάτιρά του καθώς και θεωρεί ότι αν πεισμώσει μπορεί να μιμηθεί οποιοδήποτε πρόσωπο. Όσο για τους πρώτους που μιμήθηκε ήταν οι καθηγητές του στο σχολείο. Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του και υποστήριξε πως αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ από εκείνη είναι πως στην ζωή της έδωσε μόνο αγάπη.

Από την τηλεοπτική αρένα του λείπουν πολύ ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Ρούλα Κορομηλά ενώ το Γιώργο Αυτιά τον θεωρεί το νεκροθάφτη της χαράς! Τέλος, αποκάλυψε πως του αρέσουν πολύ η Ελεονώρα Μελέτη, η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ούτε λόγος για την Ελένη Μενεγάκη...

Keywords
Τυχαία Θέματα