Τα θα δούμε την Κυριακή στο «Dancing with the stars»

Στον ημιτελικό της Κυριακής έρχονται guest εμφανίσεις.

Η Καίτη Γαρμπή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Γερονικολού θα χορέψουν στο παρκέ του "Dancing with the stars"

Όσον αφορά 13ο Live του «Dancing with the stars» ή αλλιώς ο προημιτελικός του show είχε απ’ όλα. Ρυθμό, απαιτητικές χορογραφίες, κέφι, υψηλές βαθμολογίες, αλλά και παλιούς και νέους παίκτες να μοιράζονται το stage

και να μας εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους στον χορό κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας «DANCE TRIO».

Ξεχωριστή στιγμή στο Live ήταν το εξαιρετικό χορευτικό hip hop performance του frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη στη σκηνή του show, αλλά και το φλογερό Flamenco της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου, η οποία χόρεψε με τη συνοδεία 12 ατόμων και εντυπωσίασε κοινό και κριτές. Ο Ηλίας Βρεττός, επέστρεψε στο DANCING WITH THE STARS και με την περσινή του ντάμα, παρουσίασε μια χορογραφία κάτω από τους ήχους του νέου του τραγουδιού, «Αχ! Καρδιά μου».

Το 13ο live του show κυριάρχησε στη ζώνη του σε όλα τα κοινά. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η διαφορά του από το δεύτερο κανάλι στο κοινό 15-44 άγγιξε σχεδόν τις 20 μονάδες και στους νέους 15-24 η διαφορά από το κανάλι που ακολουθεί έφτασε τις 28,5 μονάδες. Μεγάλη διαφορά παρατηρήθηκε και στις γυναίκες 15-24 οι οποίες έφεραν πρώτο το show με 27,1 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα