Τα πιο καυτά κορμιά του Χόλιγουντ για το 2012 με μαγιό!

Δεν πρόλαβε καλά καλά να φτιάξει ο καιρός και ήδη άρχισαν να βγαίνουν τα κορμιά στις παραλίες. Κορμιά των πιο όμορφων γυναικών του Χόλιγουντ. Δείτε λοιπόν ποια είναι τα πιο καυτά κορμιά με μαγιό στη Μέκκα του κινηματογράφου...

Από τις πρώτες στη λίστα είναι η αγαπημένη του Justin Bieber, Selena Gomez η οποία εμφανίστηκε τον Μάρτιο σε παραλία της Φλόριντα με ένα υπέροχο τιρκουάζ μπικίνι που αναδείκνυε το καυτό της κορμί. Από τη συγκεκριμένη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Adriana Lima η οποία τον περασμένο Ιανουάριο φωτογραφήθηκε σε υπέροχη παραλία του St. Barts για τις ανάγκες καταλόγου της Victoria's Secret, εταιρία στην οποία είναι 'άγγελος' εδώ και περίπου δώδεκα χρόνια. Η Irina Shayk θεωρείται από κάποιους ως μία από τις πιο τυχερές γυναίκες του κόσμου γιατί όχι μόνο πρόκειται να παντρευτεί τον Cristiano Ronaldo αλλά διαθέτει και ένα από τα πιο όμορφα κορμιά στον πλανήτη. Πολύ καλή με μαγιό είναι και η Paris Hilton η οποία συχνάζει τελευταία στις παραλίες του Μαϊάμι όπου οι 'τυχεροί' μπορούν να διαπιστώσουν από κοντά πόσο καλλίγραμμο σώμα διαθέτει.

Ανάμεσα στις πιο hot γυναίκες με μπικίνι είναι επίσης η Victoria Silvstedt η οποία στα 37 της διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά του πλανήτη. Υπέροχο κορμί διαθέτει όμως και η Rihanna η οποία πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στη Χαβάη όπου και κυκλοφορούσε με μπικίνι. Στις γυναίκες με τα ωραιότερα κορμιά με μαγιό συγκαταλέγεται και η Maria Menounos η οποία φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει τον εαυτό της καθώς κάνει πολύ καλή γυμναστική στο Dancing with the stars όπου συμμετέχει. Η ηθοποιός Vanessa Hudgens επίσης αποτελεί πρότυπο μιας και δεν έχει καμία ατέλεια στο κορμί της. Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Scarlett Johansson απέδειξε ότι δικαίως ανήκει στη συγκεκριμένη λίστα καθώς βρέθηκε σε παραλία στη Χαβάη ενώ και η Kate Hudson τον ίδιο μήνα βρέθηκε στο Cabo αποδεικνύοντας ότι ακόμα και μετά από δύο γέννες, διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της. Και για το τέλος, το καλύτερο! Η Κροατή ηθοποιός Rita Rusic είναι 52 ετών αλλά θα τη ζήλευαν ακόμα και 20άρες μιας και το κορμί της είναι απίστευτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα