Τα χρέη της Ναταλίας Γερμανού

Όποιος πιστεύει πως όσοι ασχολούνται ενεργά με τα media και κατ' επέκταση τη showbiz και είναι διαχρονικοί δεν έχουν οικονομικές εκκρεμότητες κάνουν λάθος.

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως εδώ και δέκα χρόνια χρωστάει και θα συνεχίσει να χρωστάει σίγουρα και για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

«Δεν έκανα ποτέ υπερβολές με τα χρήματα, ούτε έβγαλα τα λεφτά από την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο

όπως έκαναν άλλοι συνάδελφοι και μπράβο τους», είπε η παρουσιάστρια στο «Mακεδονία TV». Η Ναταλία Γερμανού εξήγησε πως το 2002 πήρε ένα δάνειο για να μπορέσει να αγοράσει δικό της σπίτι και πως το δάνειο αν όλα πάνε καλά θα ξεπληρωθεί το 2032.

Η παρουσιάστρια όμως μίλησε και για τα προσωπικά της αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. Τόνισε πως δεν κατάφερε να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και πως μπορεί πολλές φορές να την προβληματίζει αλλά με τίποτα δεν μετάνιωσε αφού την καριέρα της δεν θα την άλλαζε με τίποτα.

Επίσης η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε και στην πρόταση που της έχει γίνει για το «Dancing With The Stars» λέγοντας πως θα ήθελε να πάει αλλά λόγω του «Chart Show» το οποίο παίζει απέναντι είναι ανέφικτο.

Τέλος η παρουσιάστρια κοιτώντας την αλήθεια κατάματα δήλωσε πως για την κρίση μπορούν ουσιαστικά να μιλήσουν μόνο όσοι έχουν μείνει χωρίς δουλειά. «Την κρίση στην τηλεόραση την καταλαβαίνουν όσοι έχουν μείνει χωρίς δουλειά. Οι υπόλοιποι την καταλαβαίνουμε όταν κάθε δύο ή τρεις μήνες οι εργοδότες μας ζητούν περικοπές και τις δεχόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα