Τα NYXI∙NYXI Beauty Lounge παρουσιάζουν τη νέα, ανατρεπτική ανοιξιάτικη συλλογή Heavy Petal των βερνικιών Jessica Los Angeles!

Τα NYXI∙NYXI Beauty Lounge παρουσιάζουν τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή βερνικιών Heavy Petal της κορυφαίας εταιρίας Jessica Los Angeles που αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά, ανανεώνοντας τις τάσεις στα νύχια με χρώματα που προέρχονται από τις πιο δυναμικές πασαρέλες των διεθνών Fashion Weeks.

Οι προτάσεις για τη χρωματική παλέτα της Άνοιξης 2012 φέρνουν ιδιαίτερα χρώματα που εμπνέουν τα πιο δημιουργικά

και ευφάνταστα μανικιούρ που έρχονται για να μεταμορφώσουν τα χέρια κάθε γυναίκας που φροντίζει την εμφάνιση των άκρων της.

Η ανοιξιάτικη συλλογή Heavy Petal περιλαμβάνει 6 βερνίκια διαφορετικών χρωμάτων που περικλείουν αρμονικά την γλυκιά κυριαρχία του ροζ, την έντονη δυναμικότητα του μωβ και τη φωτεινή και χαρούμενη διάθεση που χαρίζει το φούξια. Πρόκειται για μια σειρά που ενδείκνυται για όσες θέλουν να συνδυάζουν το rock 'n' roll mood με τη θηλυκή πλευρά τους. Παστέλ ή έντονοι τόνοι χρωμάτων και διαφορετικές υφές σε συνδυασμό με τολμηρά σχέδια που επιμελείται η ομάδα των NYXI∙NYXI Beauty Lounge θα κλέψουν τις εντυπώσεις !

Η πιο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων περιποίησης άκρων, NYXI∙NYXI Beauty Lounge, αποτελεί μοναδικό προορισμό ομορφιάς και χαλάρωσης για κάθε γυναίκα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Άννα Αλμπάνη, ιδρυτής του NYXI∙NYXI, με πολύχρονη εμπειρία στο εξωτερικό, έχει καταφέρει να συνδέσει το brand name με τις πλέον πρωτοποριακές τάσεις και ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης για γυναίκες και άνδρες. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο σύγχρονο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον των NYXI∙NYXI Beauty Lounge συνδυάζουν τη χαλάρωση με την φροντίδα από την κορυφαία ομάδα beauty experts.

Keywords
Τυχαία Θέματα