Στράτος Τζώρτζογλου: «Έφτασα σε σημείο να σκοτωθεί ο σταρ μέσα μου»

Ο ήρωας που ερμηνεύει ο Στράτος Τζώρτζογλου στην παράσταση «Είσαι σκοπός και γύρω σου χορεύουν τσοπανόσκυλα», είναι ένας παρενδυτικός, ο οποίος τα βράδια ντύνεται με γυναικεία ρούχα και ψωνίζεται με τυχαίους άγνωστους.

Εξηγεί ότι σε αυτό το ρόλο τον οδήγησε σε πρώτη φάση μια προσωπική του ανάγκη, αυτή να ξαναβρεθεί με τη μάνα του. ο ίδιος μιλώντας στο Πρώτο Θέμα μιλά για τα κοινά του στοιχεία με τον ήρωα που υποδύεται. «Μια εποχή κινδύνεψα να χαρακτηριστώ σταρ της τηλεόρασης, γεγονός που την ίδια στιγμή

τούμπαρε και στην ουσία ακρωτηρίασε την πορεία 25 χρόνων που έκανα στο θέατρο με πολύ αξιόλογους σκηνοθέτες, όπως ήταν ο Κουν, ο Μίνως Βολανάκης, η Ρούλα Πατεράκη, ο Ζυλ Ντασσέν. Θεωρώ ότι έφτασα σε ένα σημείο να σκοτωθεί ο σταρ μέσα μου για να ξαναγεννηθεί ο πεντακάθαρος ηθοποιός», λέει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει: «Με το να εμφανιστώ πάλι σε ένα υπόγειο, όπως όταν ξεκίνησα, κάνω έναν κύκλο ζωής. Ηλικιακά επιτέλους μπορώ να βγάλω τα ρούχα του ζεν για να προχωρήσω σε αυτό που όλοι ονειρεύονται, ρόλους πραγματικά ψυχής και όχι εικόνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα