Στέλλα Καλλή: «Πίστευα ότι ο Μάρκος δεν θα μου άφηνε χώρο, ότι θα ήταν τρομερά εγωκεντρικός»

Περίμενες η Στέλλα Καλλή πριν από την έναρξη του «J2US» ότι θα δένανε τόσο αρμονικά με τον Μάρκο Σεφερλή;

Καθόλου. Ίσα ίσα που ήμουν πολύ επιφυλακτική γιατί δεν τον ήξερα προσωπικά. Πίστευα ότι ο Μάρκος δεν θα ήταν αυτό που έβλεπα επί σκηνής. Ότι θα είχα να αντιμετωπίσω έναν άνθρωπο που δεν θα μου άφηνε χώρο, ότι δεν θα υπήρχε χημεία μεταξύ μας, φοβόμουν μήπως είναι τρομερά εγωκεντρικός... Οι καλλιτέχνες είναι ιδιαίτεροι άνθρωποι, αλλά ο Μάρκος είναι στην κορυφή και πολύ μπροστά σ' αυτό που κάνει. Τον αγαπούσα ως ηθοποιό

και πάντα πήγαινα να δω τις επιθεωρήσεις του. Τώρα που τον γνώρισα, με έχει εντυπωσιάσει ο χαρακτήρας του. Καμία σχέση με αυτό που περίμενα» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Δηλαδή;
«Ο Μάρκος είναι και στη ζωή του όπως ακριβώς τον βλέπουμε στη σκηνή. Είναι αυθεντικός, καθόλου επιτηδευμένος, δεν παριστάνει τον έξυπνο και δεν θέλει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Είναι καλός μαθητής, ακούει και σέβεται τη δασκάλα του. Απλώς είναι δύσκολο να αλλάξεις κάποιον που έχει μάθει να τραγουδά με ένα συγκεκριμένο τρόπο, πιο θεατρικό. Είμαστε σε φάση προχωρημένων μαθημάτων. Μαθαίνουμε γυρίσματα, φωνητικές τοποθετήσεις, ανάσες... Ο Μάρκος βιάζεται λίγο να τα μάθει όλα, αλλά πάντα με το χιούμορ που τον διακρίνει.»

Keywords
Τυχαία Θέματα