Στέλιος Ρόκκος: Μετά από τρεις γάμους και τέσσερα παιδιά…

Ο Στέλιος Ρόκκος αγαπάει πολύ το γυναικείο φύλλο και δεν φοβάται το γάμο γι' αυτό εξάλλου έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής έχει μοιραστεί σε Ελλάδα και Κύπρο αφού κάποια από τα παιδιά του μένουν στη Μεγαλόνησο. Τι σχέση έχει όμως με τις γυναίκες τώρα ο τραγουδιστής; «Με τις γυναίκες δεν ξέρω με το γάμο πάντως έχω τέλειες σχέσεις. Αν θες

να παντρευτείς, μπορώ να σου πω πού να πας, τι ρούχα να βάλεις. Νοικιάζω και τα ρούχα», δήλωσε γελώντας στο περιοδικό «Glam».

Όσο για το τι πιστεύει ο ίδιος πως φταίει και δεν κατάφερε να κρατηθεί σε κανέναν γάμο, απαντά με το γνωστό του χιούμορ: «Οι γυναίκες μου. Αυτές φταίνε. Αυτές οι κακές. Μα τρεις φορές να μου το κάνουν αυτό; Και άντε να ήταν μία. Ήταν τρεις διαφορετικές. Φταίνε. Δεν μπορώ να καταλάβω πού πήγα και τις βρήκα». Ενώ στο τέλος δηλώνει πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγούς του και αυτή την περίοδο είναι πολύ καλά γιατί αν δεν είναι ερωτευμένος δεν μπορεί να επιβιώνει. Σχετικά με τη σχέση που έχει με τα παιδιά του, ο Στέλιος Ρόκκος αναφέρει πως είναι καλός πατέρας αλλά και αυστηρός όταν χρειάζεται και όταν ξεπερνιούνται τα όρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα