Στέλιος Λεγάκης: «Ως έφηβος θα έβαζα πρώτα το σχολείο»

Για την σχέση του με τα κορίτσια, την μητέρα του αλλά και ποια είναι τα άγχη και οι αγωνίες ενός έφηβου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη ο νεαρός τραγουδιστής, Στέλιος Λεγάκης.


Τα κορίτσια τώρα σας πλησιάζουν πιο εύκολα;
«Σίγουρα η απήχηση μου στα κορίτσια είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι ήταν πριν ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι και με τιμά πολύ όλο αυτό»
Μέσα σε αυτό το μουσικό ταξίδι που έχετε ξεκινήσει, προλαβαίνετε να ζείτε την ηλικία σας;
«Σίγουρα οι υποχρεώσεις πλέον έχουν αυξηθεί πάρα πολύ αλλά πάντα προσπαθώ να βρω ελεύθερο χρόνο για να

βγω με τους φίλους μου και να διασκεδάσω»
Ποια είναι τα άγχη και οι αγωνίες ενός 16χρονου εφήβου; «Ως έφηβος θα έβαζα πρώτα το σχολείο διότι και εμένα με απασχολεί πολύ, παράλληλα με την κλίση μου προς τη μουσική, το τι θα κάνω όσον αφορά τις σπουδές μου»
Τι θαυμάζετε στη μητέρα σας; «Θαυμάζω πάνω από όλα το κουράγιο και τη δυναμικότητα της, καθώς και το γεγονός ότι είναι δίπλα μου σε ό,τι κι αν έχω αποφασίσει να κάνω μέχρι τώρα. Επίσης, θαυμάζω την εξαιρετικά εκνευριστική οργάνωση της καθώς μόνο εκείνη μπορεί να χωρέσει όλα τα πράγματα μέσα στη βαλίτσα μου».
Η οικογένεια σας δέχτηκε εύκολα την επιλογή σας να ασχοληθείτε από πολύ μικρός επαγγελματικά με τη μουσική; «Η μητέρα μου αρχικά ήταν αρνητική με την απόφαση που είχα πάρει να πάω στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» διότι ήμουν πολύ μικρός και δεν ήθελε να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Αλλά με την τροπή που άρχισαν να παίρνουν σιγά - σιγά τα πράγματα όλη μου η οικογένεια ήταν, είναι και θα είναι δίπλα μου», λέει στο περιοδικό Hello.

Keywords
Τυχαία Θέματα