Σταμάτης Γονίδης: Οι γυναίκες, τα τραγούδια, ο πόνος και ο γάμος των... 25 ημερών

Μεγάλες επιτυχίες έχει γράψει στην πολύχρονη καριέρα του ο Σταμάτης Γονίδης και όλες είναι διαχρονικές και μιλούν στην καρδιά του κοινού.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και αναφερόμενος στα τραγούδια του, είπε πως είναι κυρίως μελαγχολικά. “Είμαι άνθρωπος μελαγχολικός. Προσπαθώ να γράψω πιο ευχάριστα αλλά δεν γίνεται. Κανένας που έχει σπουδάσει δεν μπορεί να γράψει λαϊκό τραγούδι” είπε μεταξύ άλλων. Όσο για τους ανθρώπους γύρω του, τόνισε πως: “Χρησιμοποιώ και με χρησιμοποιούν. Μέσα από τις παρέες κάνω ψυχοθεραπείες. Όταν έχεις

φίλους καλούς και συζητάς και έχουν χιούμορ λύνεις όλα σου τα προβλήματα.” Για τις γυναίκες η γνώμη του Σταμάτη Γονίδη είναι πως: “Η γυναίκα είναι από τα απαραίτητα συστατικά για να ζεις όμορφα. Σημαντική είναι η αγκαλιά που σου δίνουν. Η γυναίκα είναι γη, γεννάει και πρέπει να ξέρει τον ρόλο της. Ο άντρας είναι ο ουρανός.” Όσο για τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του, είπε πως: “Χρωστάω στις γυναίκες που με απέρριψαν. Πληρώνομαι όταν με πληγώνουν (αναφερόμενος στα τραγούδια που έχει γράψει για τον πόνο που έζησε). Άρχοντας για μένα σημαίνει αυτός που τα δίνει όλα για μαι γυναίκα”. Ο Σταμάτης Γονίδης στο παρελθόν έχει κάνει ένα γάμο που κράτησε 25 μέρες. “Παντρεύτηκα γιατί δεν είχα μάθει να λέω όχι στις γυναίκες. Έπρεπε να γίνει ο γάμος γιατί να για να χωρίσεις πρέπει πρώτα να παντρευτείς.” Όσο για το είναι αυτό που έχει μετανιώσει που δεν έκανε στην ζωή του; “Έχω μετανιώσει που όταν ήμουν νέος δεν πρόσεξα και δεν αγάπησα τον εαυτό μου. Θα ήμουν πιο ακμαίος και πιο δυνατός γιατί έχω γερή κράση.”

Keywords
Τυχαία Θέματα