Σπύρος Σούλης: Όλα τα είχε ο μάνατζερ του έλειπε…

Ακούσατε, ακούσατε... ο Σπύρος Σούλης προσέλαβε μάνατζερ(;)! Βλέπετε είναι βαριά η... ιδιότητα του χορευτή και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο Dacning! 

Συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις, πρόβες, live show και παράλληλα ανακαινίσεις και διακοσμήσεις... πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος; Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star ο Σπύρος Σούλης έχει προσλάβει μάνατζερ ο οποίος του λέει τι θα πει και σε ποιους. «Παραλίγο να φύγετε;», ρώτησε η δημοσιογράφος

βασισμένη στο ρεπορτάζ και στην ψηφοφορία του κοινού.

Παγωμένο βλέμμα, σιωπή και αιφνιδιασμός μάλλον ήταν τα συναισθήματα που ανέβλυζαν από το χορευτή-διακοσμητή ο οποίος απάντησε: «Δεν γνωρίζω τίποτα τέτοιο δεν ξέρω από πού το μάθατε αυτό». Ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε μια φωνή από το μάνατζερ ο οποίος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Η πρώτη ερώτηση είναι για συγκεκριμένο σκοπό; Βγήκε κάπου;», είπε. Ναι βγήκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης και η είδηση δόθηκε από αντίπαλο κόμμα για αποπροσανατολισμό!

Και για να τελειώσουν τα αστειά ελπίζουμε πως ο Σπύρος Σούλης δεν προσέλαβε μάνατζερ απλώς ο κύριος που βρισκόταν δίπλα του θέλησε να τον εκπροσωπήση στις κάμερες και να τον βγάλει συνάμα από τη δύσκολη θέση.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας! 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα