Σωκράτης Αλαφούζος: «Θα ήθελα να είμαστε πάλι μαζί με την Άριελ. Αλλά δεν φτάνει να το θέλω μόνο εγώ»

Ο Σωκράτης Αλαφούζος μίλησε για την ταινία μικρού μήκους και την πρώην σύντροφό του, Άριελ Κωνσταντινίδη!

 

Ο ηθοποιός, έχει σκηνοθετήσει το "Μικρό Βασιλιά" -ταινία μικρού μήκους- και η προβολή της στο 35ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους έχει προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ. Η ταινία του Σωκράτη Αλαφούζου προβλήθηκε σε διεθνή φεστιβάλ, στις 4 γωνιές του πλανήτη και σάρωσε τα βραβεία!

Ο Σωκράτης Αλαφούζος μίλησε στο FTHIS για την ταινία του, αλλά και για τη γυναίκα που μοιραζόταν μέχρι πρόσφατα

τη ζωή του.

"Ήταν μια φοβερή εμπειρία για μένα! Η ταινία προβλήθηκε και διακρίθηκε σε διεθνή φεστιβάλ, από την Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον μέχρι την Μαδρίτη, το Παρίσι, την Ιταλία και τη Νορβηγία. Απέσπασα –εκτός των 4 βραβείων της ταινίας- το "Βραβείο Αξίας" στη Λουκέρνη, ενώ στο Διεθνές Φεστιβάλ της Μαδρίτης πήρα το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού, σε μη αγγλόφωνη ταινία. Είμαστε όλοι πανευτυχείς. Άλλωστε υπάρχουν και πάρα πολλά δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο".

Όσο για την... Άριελ Κωνσταντινίδη τόνισε: "Η 'Αριελ με συνόδευσε σε δύο από τα ταξίδια μου στο εξωτερικό, που έγιναν τον προηγούμενο μήνα. Παρευρεθήκαμε μαζί στο φεστιβάλ της Μαδρίτης, όπου προβλήθηκε η ταινία και κατέκτησε κοινό και κριτές. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν έκανε κάτι ο ένας στον άλλο για να μην μιλάμε".

Και πρόσθεσε: "Δεν είναι θέμα διάθεσης, γιατί προσωπικά την έχω, αλλά δεν φτάνει να την έχω μόνο εγώ. Είναι και θέμα προσπάθειας. Υπήρξαμε μαζί, αγαπηθήκαμε πολύ και το έχουμε δηλώσει. Δεν αποκλείω κάτι. Αγαπιόμαστε πολύ με την Άριελ. Αν ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπήρξαν στη σχέση μας, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε και πάλι μαζί"

Keywords
Τυχαία Θέματα