ΣΟΚ στη σκηνή! Μαινόμενη γυναίκα γρονθοκόπησε την πρωταγωνίστρια του θεάτρου «Τέσσερις Εποχές»

ΣΟΚ! Καλοστεκούμενη, ώριμη κυρία που έβλεπε την παράσταση "Γιαννούλης Χαλεπάς, η Κοιμωμένη μου" στο Θέατρο "Τέσσερις Εποχές" φαίνεται πως ταυτίστηκε τόσο πολύ με τα δρώμενα του έργου που επιτέθηκε με γροθιές στην πρωταγωνίστρια,

η οποία υποδύεται τον ρόλο της «τυρρανικής μάνας» του διάσημου Έλληνα γλύπτη!

Το θύμα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ήταν η ηθοποιός Γιούλη Ζήκου, σύζυγος του Γιάννη Μόρτζου. "Έκανε σαν τρελή και θα με σκότωνε",

δήλωσε η πρωταγωνίστρια του θεάτρου «Τέσσερις Εποχές» μετά το απίστευτο περιστατικό! "Έζησα εφιαλτικές στιγμές" πρόσθεσε.

Από την άγρια επίθεση η ηθοποιός έχει ακόμη πολλές μελανιές στο δεξί της χέρι και τα πλευρά της. Η 50χρονη θεατής ανέβηκε στην σκηνή στο φινάλε του έργου φωνάζοντας: "Κακούργα, εσύ φταις! Εσύ τον κατέστρεψες!". Της τράβηξε τα μαλλιά και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και το σώμα αφήνοντας άφωνους όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο θέατρο.

"Μετά την επίθεση η γυναίκα βγήκε στο φουαγιέ, ζήτησε νερό, άναψε τσιγάρο και άρχισε να ζητάει συγγνώμη προσωπικά και της είπα "σας έχω ήδη συγχωρήσει" είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός!

Keywords
Τυχαία Θέματα