Σήμερα στο «Joy»;

Σήμερα στον καναπέ του «JOY» κάθεται η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και θυμάται όσα συνέβαιναν στη ζωή της την εποχή που υποδυόταν την Ερατώ στους «Ψίθυρους Καρδιάς».

Μιλά για τη σχέση της με το σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη και το πόσο γρήγορα αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια: «Τον ερωτεύτηκα και ακόμα είμαι ερωτευμένη μαζί του, μου βγήκε κάτι σίγουρο... Αν είχαμε τις ιδανικές συνθήκες, να μπορούμε να τα μεγαλώνουμε θα έκανα και άλλα παιδιά»... «Μου αρέσει να είμαι στο σπίτι, να μαγειρεύω για τα παιδιά, να έρχονται οι φίλοι στο σπίτι...»
Ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο

των LEGO μέσα από την ταινία «Lego the movie». Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Γιάννη Ζουγάνελη ο οποίος μιλά για τη... μουσική σχέση του με τους κωφάλαλους γονείς του «Τη μουσική που έγραψα οι γονείς μου δεν την άκουσαν. Τους εξήγησα τι είναι μουσική μέσα από άλλες λογικές. Ίσως ασχολήθηκα με τη μουσική γιατί βρέθηκα σε περιβάλλον σιωπής». Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλά ακόμη για τη σχέση ζωής με την Ισιδώρα Σιδέρη αλλά και την κόρη του Ελεονόρα: «Με την Ισιδώρα σχηματίσαμε πρώτα μια σχέση φιλίας και μετά μια σχέση ζωής και κάναμε την Ελεονόρα... Καμαρώνω για την Ελεονόρα πάρα πολύ κι εγώ και η μητέρα της...»
Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει σάντουιτς ψαριού, η Μίνα Μπιράκου προτείνει τρόπους για ένα πρόσωπο χωρίς σημάδια, ενώ η εκπομπή αναλύει το στυλ της Miranda Kerr. Τα παιδιά μαθαίνουν με έξυπνο τρόπο να γεύονται τα θρεπτικά λαχανικά ενώ η Αννούσα Μελά ετοιμάζει βαλίτσα για μια ανοιξιάτικη απόδραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα