Σεφερλής: «Πολλοί πίστευαν ότι θα πάω φυλακή… Δεν είχα χρήματα σχεδόν ούτε για το γάλα του Χάρη»!

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για τις δυσκολίες που έζησε, τα δύο χρόνια που δεν είχε καν τα αναγκαία για να επιβιώσει η οικογένειά του και για όσους τον ήθελαν να πάει φυλακή!

 

Ο ηθοποιός τόνισε για τις δυσκολίες που έχει περάσει: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα. Δεν ήμουν από μια πλούσια οικογένεια που τα είχα όλα στα πόδια μου. Όταν αποφάσισα να πάρω το Δελφινάριο πέρασα δύσκολες στιγμές. Ήταν μεγάλο εγχείρημα. Πολλοί πίστευαν ότι θα πάω φυλακή, άλλοι πάλι ήθελαν να πάω φυλακή και αυτά που σας λέω τα έζησα με παραδείγματα και δεν είναι απλά υποψία μου.

Τελικά δεν τους έκανα το χατίρι, με αγάπησε ο κόσμος και κατάφερα να πληρώσω τα χρέη. Όταν πήρα το θέατρο από το δήμο Πειραιά ήταν ερείπιο. Γκρεμίστηκε για να φτιαχτεί από την αρχή. Με τη στήριξη και την αγάπη της Έλενας (σ.σ. Τζαβαλιά) και του γιου μου Χάρη τα κατάφερα. Τους έβλεπα, μ' αγκάλιαζαν και έπαιρνα δύναμη».

Και τόνισε στο περιοδικό «ΕΓΩ» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα: «ο Χάρης ήρθε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου με βοήθησε να προχωρήσω μπροστά. Ήμουν σε απόγνωση. Θυμάμαι είχα να πληρώσω πενήντα χιλιάδες ευρώ σε επιταγές, δεν είχα μία και με το που έμπαινα στο σπίτι τα ξέχναγα όλα. Την επόμενη ημέρα τρέχαμε να βρούμε με την Έλενα από φίλους και γνωστούς χρήματα για να πληρώσουμε τις επιταγές. Βέβαια μας στάθηκαν κάποιοι οι άνθρωποι... Το θέατρο μόνο είχε φτάσει γύρω στις εξακόσιες χιλιάδες ευρώ που ήταν μοιρασμένα σε επιταγές- ξέχωρα από τα μετρητά γιατί ότι είχα στην άκρη τα είχα βάλει μέσα. Έτρεχα να καλύψω χρέη εξακοσίων χιλιάδων ευρώ...»

Δεν είχε ούτε τα αναγκαία χρήματα για να επιβιώσει: «Ναι. Δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Υπήρχαν ημέρες που δεν είχα χρήματα σχεδόν ούτε για το γάλα του Χάρη. Ήταν φοβερό, ήταν δύσκολο και γι' αυτό και καταλαβαίνω τις ακραίες κινήσεις ανθρώπων. Όταν δεν έχεις ούτε για το γάλα του παιδιού σου και μπροστά σου και δεν υπάρχει κάποιο φώς μπορείς να κάνεις ακόμα και κάτι ακραίο εις βάρος σου, είτε εις βάρος κάποιων άλλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα