Σάκης Μπουλάς: «Όλοι είχαν λεφτά στην τσέπη τους, αλλά δεν ήταν δικά τους»

«Πιστεύω ότι γι' αυτό που συμβαίνει σήμερα, υπήρχε ένα σχέδιο», λέει ο Σάκης Μπουλάς σχολιάζοντας την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα στην Ελλάδα.

«Υπήρχε μια συνομωσία, που έχει ξεκινήσει εδώ και 20 χρόνια περίπου. Τα πάντα ήταν προδιαγεγραμμένα. Ο κόσμος θεωρώ ότι παρασύρθηκε σε όλο αυτό το παιχνίδι. Παίξανε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο οι τράπεζες, γιατί όταν παίρνει ένας άνθρωπος 600 ευρώ και του λες ότι «κερδίσατε ένα δάνειο

5000 ευρώ και μπορείτε να το εξοφλήσετε σε 10 χρόνια», πως να μην πέσει στην παγίδα; Δεν μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι η ανεργία σε κάποια χρόνια θα πάει από το 5% στο 35%. Και κάπως έτσι ο κόσμος παρασύρθηκε και η κάθε οικογένεια έχει τρία αυτοκίνητα. Αρχίσαμε να αγοράζουμε πράγματα που ήταν έξω από τις δυνατότητες μας. Κάθε γειτονιά είχε 15 Καγιέν», λέει στο entertv και συνεχίζει: «Σαν Έλληνες δεν μας έλειπε τίποτα, απλά νομίζαμε ότι μας έλειπε το status και αυτό νομίζαμε ότι θα το καλύψουμε μέσα από ένα αμάξι ή ένα ρολόι. Ξαφνικά στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν περισσότερα Καγιέν από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη. Κάποια στιγμή χάσαμε την μπάλα. Όλοι είχαν λεφτά στην τσέπη τους, αλλά δεν ήταν δικά τους. Έβλεπα κάποιους να φοράνε ρολόγια, που κόστιζε το ένα 35.000 ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα