Ρούλα Κορομηλά για ΕΡΤ: «Θεωρώ επιεικώς άκομψο τον τρόπο κλεισίματος»

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για το λουκέτο της ΕΡΤ. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην Κρατική Τηλεόραση και εξομολογήθηκε πώς νιώθει με όσα συνέβησαν.

«Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι είναι ένας άκρως δυσάρεστο γεγονός. Το να χάνει οποιοσδήποτε εργαζόμενος, σε οποιονδήποτε χώρο τη δουλειά του από τη μια στιγμή στην άλλη και χωρίς κάποια ορατή προοπτική σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση είναι άγριο. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Θεωρώ επιεικώς άκομψο τον τρόπο

κλεισίματος. Οι εργαζόμενοι δεν φέρουν καμία, μα καμία ευθύνη για την κακοδιαχείριση, τις λανθασμένες στρατηγικές και τις πολιτικές επιλογές της εκάστοτε κυβέρνησης προκειμένου να εξυπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντα. Ατομικά και κομματικά. Σε όλα τα κράτη η δημόσια τηλεόραση πρωταγωνιστεί και μάλιστα με ανταγωνιστική διάθεση». Ενώ απάντησε στην εφημερίδα «Reallife» και για όσα ακούγονται για την συνεργασία της με τον Σίμο Κεδίκογλου. «Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Σίμος Κεδίκογλου, πριν συνεργαστούμε μαζί, ήταν παρουσιαστής ειδήσεων στο CNN και ήδη πολυσυζητημένος δημοσιογράφος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήταν χαρά μου, λοιπόν, που αποδέχτηκε την πρόταση να είμαστε μαζί. Άλλωστε είχε αυτόνομη ενότητα, αναδεικνύοντας κοινωνικά και πολιτικά θέματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα