Ρένος Χαραλαμπίδης: «Πιστεύω στην πολιτική του Σαμαρά»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης δεν δίστασε ποτέ να εκφράσει δημοσίως τις πολιτικές του πεποιθήσεις ενώ για ακόμα μία φορά εκφράζει μέσα από συνέντευξή του τη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά.

«Το πρώτο πράγμα το οποίο με ώθησε να κατέβω ήταν να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορούσα για να ανέβει ο Σαμαράς στην εξουσία, γιατί πίστευα και πιστεύω ακόμα ότι αυτή ήταν η καλύτερη λύση» λέει ο ηθοποιός στο "People"

και συνεχίζει: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει σε κάποιο ατόπημα. Τον είχα γνωρίσει τυχαία πριν από πολλά χρόνια στο δρόμο και μιλήσαμε. Στις αρχές του 2000, βράδυ στην Ακαδημίας, μόλις είχα τελειώσει από το θέατρο, έτυχε να ανταμώσουμε και μιλήσαμε. Ήταν μία εποχή όπου ο Σαμαράς ήταν πολύ δύσκολα, μακριά από την πολιτική σκηνή, ίσως στην χειρότερη στιγμή του, αλλά είχε ένα λαμπερό βλέμμα που σε εξέπληττε. Ξαναβρεθήκαμε πριν τις εκλογές. Πιστεύω στην πολιτική του, πιστεύω ότι δεν πρέπει να βγούμε από το ευρώ και θα ξανακατέβαινα στις εκλογές μαζί του. Η ελληνική πολιτική χρειάζεται την υψηλή τέχνη της διπλωματίας την οποία οι Έλληνες δεν είχανε ποτέ. Το ντου και το γιουρούσι ας το κρατήσουμε για τα γήπεδα. Όταν διαχειρίζεσαι την τύχη ενός λαού, πρέπει να είσαι κάτοχος της υψηλής τέχνης της διπλωματίας και της ψυχραιμίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα