Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όσο μεγαλώνω αγαπώ μεν τις ατέλειες που μπορεί να έχει κάποιος, με κουράζει όμως να ζω τα ίδια πράγματα»

Λένε ότι η κρίση φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, όμως, παραμένει αμετανόητος εργένης.

«Αυτά τα πράγματα είναι θέμα τύχης. Αν σου τύχει, έτυχε» τόνισε στο TVGlam. Παραμένει, όμως, ανοιχτός σε προτάσεις; «Μέχρι το τέλος της ζωής μου θα είμαι ανοιχτός...» Τι του αρέσει στην εργένικη ζωή και τι ζηλεύει από τον έγγαμο βίο; «Την εργένικη ζωή την εξάντλησα. Από την άλλη, αν σε ένα γάμο δέσουν οι τρέλες δύο ανθρώπων, αυτό είναι το ιδανικό.» Η γυναίκα, λοιπόν, που θα τον κατακτήσει πρέπει να έχει μια δόση τρέλας; «Θα έλεγα ότι πρέπει να έχει αρκετή δόση

αυτοπεποίθησης. Αγαπώ τις γυναίκες που πιστεύουν στον εαυτό τους. Δεν είμαι από τους άντρες που τις φοβούνται, το αντίθετο μάλιστα, τις έχω ανάγκη.» Οι γυναίκες τον κοιτάνε όπως παλιά; «Όχι, με κοιτάνε πιο αποστασιοποιημένες, σαν να θέλουν να αναμετρηθούμε. Νιώθω λες και πρωταγωνιστώ σε σπαγγέτι γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε και κάποιος πιστολέρο με καλεί να μονομαχήσουμε.» Ερωτεύεται εύκολα; «Πολύ δύσκολα. Παίρνω τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Όσο μεγαλώνω αγαπώ μεν τις ατέλειες που μπορεί να έχει κάποιος, με κουράζει όμως να ζω τα ίδια πράγματα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα