Ρένια Λουιζίδου: «Πληρωνόμαστε κανονικότατα»

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αλλά και στον χώρο της, ως ηθοποιός, τη στιγμή που «το Αμάρτημα της μητρός μου» ήταν η μόνη σειρά που έκανε γυρίσματα το καλοκαίρι:

«Είμαστε συλλεκτικό είδος, τι τα θες! Ποιος το περίμενε ότι θα «έσκαγε »τέτοια βόμβα στον χώρο-και γενικότερα; Εντάξει, υπήρξαν κάποια δείγματα ότι «έμπαζε» το όλο  σκηνικό και ότι αυτή η εικονική πραγματικότητα που ζούσαμε

θα τέλειωνε κάποια στιγμή, αλλά αυτό που μας σοκάρισε είναι ότι έγινε τόσο ξαφνικά, τόσο απότομα. Έσκασε σαν βόμβα αυτή η νέα δύσκολη πραγματικότητα. Περίμενες να έρθει μια φθορά, όχι αυτή η καταστροφή», δήλωσε ενώ αποκάλυψε ότι έχει πληρωθεί τα πάντα: «Φυσικά και έχουμε πληρωθεί όπως το είχαμε εδώ και  καιρό συμφωνήσει. Έμειναν σε αυτό που είχα πει από τον Μάιο ότι δεν έχουμε πάρει λεφτά-που δεν τα είχαμε πάρει τότε γιατί αυτή ήταν η συμφωνία μας- και βγήκαν ράδιο-αρβύλες απίστευτες. Πληρωνόμαστε κανονικότατα και είναι αμαρτία σε μια εποχή που μια παραγωγή πληρώνει κανονικότατα, να δέχεται βέλη και κακοπροαίρετη κριτική»! Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τις αμοιβές της στο tvzapping: «Όλοι πέσαμε στα λεφτά μας μια και υπάρχει πλέον μια καινούργια πραγματικότητα. Δεν μπορείς παρά να δεχτείς την αλλαγή που έχει επέλθει και να κάνεις τη δουλειά σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα