Ράνια Θρασκιά: «Δεν αισθάνομαι ότι λείπω και πάρα πολύ καιρό από το γυαλί

Η Ράνια Θρασκιά επιστρέφει στο προσκήνιο έπειτα από αρκετό καιρό με ένα βιβλίο και μια νέα εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση.

«Δεν αισθάνομαι ότι λείπω και πάρα πολύ καιρό από το γυαλί. Η τελευταία μου δουλειά ήταν το «Υπάρχει λύση» στον Alter, που διήρκεσε μόνο λίγες εβδομάδες λόγω των γνωστών προβλημάτων που είχε το κανάλι και που οδήγησαν στο κλείσιμό του. Όμως, με την επαγγελματική αυτή ατυχία συνέπεσε μια πολύ ευνοϊκή συγκυρία για μένα, γιατί

μπόρεσα έτσι να είμαι κοντά στον μικρό μου γιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκπομπής ήμουν σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη οπότε ήταν πραγματικά μεγάλη τύχη το γεγονός ότι μου δόθηκε η δυνατότητα να είμαι τους πρώτους μήνες κοντά στο νεογέννητο μωρό μου. Για πρακτικούς λόγους αλλά και για καθαρά συναισθηματικούς, καθώς θεωρώ πολύ σημαντικό οι μητέρες να είναι μαζί με τα παιδιά τους κυρίως στους πρώτους μήνες της ζωή τους» τόνισε στο TV Έθνος και συνέχισε αναφορικά με το αν η εκπομπή «Υπάρχει λύση» συνεχιζόταν, αν θα τη σταματούσε για να μείνει σπίτι με το μωρό της: «Όταν μου είχε δοθεί η ευκαιρία, δεν είχα την τόλμη να το κάνω. Η ζωή μου με έφερε σε αυτήν τη θέση και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Δεν ήταν προσωπική μου επιλογή. Τώρα πια μπορώ να πω με το χέρι στην καρδιά ότι θα προτιμούσα να κάνω αυτό, τώρα που έχω βιώσει την εμπειρία της μητρότητας, αυτούς του δύσκολους και κρίσιμους για τη σχέση της μητέρας και του παιδιού μήνες, σίγουρα θα επέλεγα να καθίσω στο σπίτι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα