Πόπη Μαλλιωτάκη: «Τι κράζετε την Μαρία Έλενα Κυριακού από το The Voice; Ντροπή σας!»

Επίθεση μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο facebook έκανε η Πόπη Μαλλιωτάκη σε όλους όσους σχολιάζουν αρνητικά την νικήτρια του The Voice, Μαρία Έλενα Κυριακού επειδή δεν κατάφερε να νικήσει η Αρετή Κοσμίδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια συγκεκριμένα, έγραψε: «Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου μερικοί; Τι κράζετε την Μαρία Έλενα Κυριακού από το The Voice; Τι σας έφταιξε το κοριτσάκι;

Είναι ντροπή! Είναι ποτέ δυνατόν; Η Αρετή Κοσμίδου είναι μια σπουδαία καλλιτέχνιδα. Δεν το αμφισβήτησε κανείς ποτέ αυτό. Αυτό όμως τι σημαίνει; Επειδή δεν βγήκε η Αρετή, πρέπει να κράζετε την Μαρία Έλενα; Η Μαρία Έλενα φαίνεται πολύ αληθινή, σοβαρή και μετριόφρων κοπέλα... είναι ταπεινή και όχι ψωνισμένη και αυτό είναι σημαντικό για το συγκεκριμένο επάγγελμα. Δεν λέω, δικαίωμα σας είναι να υπερασπίζεστε την Αρετή Κοσμίδου. Καλά κάνετε. Αυτή σας άρεσε, αυτή θέλατε να βγει. Όμως, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κράζετε και να λέτε τέτοια πράγματα για την Μαρία Έλενα και για όποιο νέο παιδί, που τώρα ξεκινάει την καριέρα του και προσπαθεί να κυνηγήσει το όνειρο του. Είναι ντροπή πραγματικά!».

Keywords
Αναζητήσεις
μαλλιωτακη μαρια
Τυχαία Θέματα