Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Μπορεί να μην είμαστε μαζί πια με την Πηνελόπη, αλλά δεν υπάρχει λόγος να έχουμε εχθρότητα μεταξύ μας»

Για την επανεμφάνιση του σε δημόσια έξοδό του με την πρώην σύντροφό του, Πηνελόπη Πλάκα μίλησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

«Η περσινή χρονιά ήταν πολύ όμορφη και έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα που συνέβησαν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Αισιοδοξώ ότι και επόμενη θα μου επιφυλάσσει νέες, όμορφες εκπλήξεις» τόνισε σχετικά στο ΟΚ και συνέχισε λέγοντας πως η σχέση τους βρίσκεται πλέον στο παρελθόν. Τι απαντά σε όσους τους κατηγόρησαν

ότι πήγαν στην πρεμιέρα μαζί για να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας; «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Με ανθρώπους που έχεις συνδεθεί και δεν αισθάνεσαι εχθρικά απέναντί τους δεν έχεις κανένα λόγο να μην συνυπάρχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση με την πιο φιλική διάθεση.» Πώς μπορεί να μένει φίλος με μια γυναίκα με την οποία πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχε σχέση; «Γιατί να μην μπορώ. Μπορεί να μην είμαστε μαζί πια με την Πηνελόπη, αλλά δεν υπάρχει λόγος να έχουμε εχθρότητα μεταξύ μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα