Όσκαρ Πιστόριους: Δεν τον θέλουν σε αθλητική εκδήλωση στην Αγγλία

Έναν χρόνο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, ετοιμάζονται να γιορτάσουν το αθλητικό γεγονός με τριήμερες εκδηλώσεις.

Από τις 26- 28 Ιουλίου οι Άγγλοι θα γιορτάσουν το μεγάλο αθλητικό γεγονός που φιλοξένησαν στην χώρα τους. Η τελευταία μέρα θα είναι αφιερωμένοι τους παραολυμπιονίκες, αλλά η βρετανική Ομοσπονδία Στίβου, ανακοίνωσε ότι δεν θέλει τον Όσκαρ Πιστόριους. Ο Νοτιοαφρικανός δρομέας κατηγορείται για την δολοφονίας της 29χρονης

συντρόφου του Ρέεβα Στίνκαμπ και είναι ελεύθερος με εγγύηση, ενώ στις 2 Ιουνίου θα εκδικαστεί η υπόθεση. «Δεν θέλουμε κατά την τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων οι αγώνες να μεταμορφωθούν σε ΄΄τσίρκο΄΄ των ΜΜΕ, καθώς θα επέλθει ΄΄σκιά΄΄ πάνω από τη συμμετοχή των άλλων αθλητών», υπογράμμισε ο πρόεδρος της βρετανικής ομοσπονδίας, Έντ Γουόρνερ και συμπλήρωσε: «Το ερώτημα δεν είναι αν ο Πιστόριους είναι αθώος ή ένοχος αλλά το πως πρέπει να αντιμετωπιστεί ένα άτομο που περνά μια δύσκολη κατάσταση, από ηθικής πλευράς. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, αφού έως τότε θα έχει περάσει από το δικαστήριο, αλλά η σημερινή κατάσταση των πραγμάτων δεν μας βοηθά να τον προσκαλέσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα