Όσα δεν γνωρίζατε για τον Μάρκο Σεφερλή

Με καταγωγή από την Κόρινθο, ο Μάρκος Σεφερλής σπούδασε υποκριτική, βγήκε στο θέατρο, ενώ εμφανιζόταν στον Πρωινό Καφέ με την Ελένη Μενεγάκη.

 

Έγινε θιασάρχης και τις παραστάσεις του βλέπουμε συνήθως στον Αnt1 ή στο Star, ενώ τις τηλεοπτικές δουλειές του -Κορίτσια; Ο Μάρκουλης!- τις βλέπαμε κυρίως στο Alter

όπου σε κάθε -συχνή- απεργία τον έπαιζαν διαρκώς.

Η πιο θλιμμένη στιγμή στην επαγγελματική του πορεία ήταν η σύλληψή του και η εικόνα του με χειροπέδες στα δελτία ειδήσεων, για προβλήματα στο Δελφινάριο που δεν τον αφορούσαν. Τώρα ευγνωμονεί τη στιγμή γιατί λόγω προβολής λύθηκε το θέμα.

Δύσκολες στιγμές στην ζωή του ήταν επίσης να γεμίζει θέατρα, να μην κάμπτεται από την κρίση και οι επίσημοι κριτικοί, ή οι «διανοούμενοι» των ΜΜΕ να τον θεωρούν δεύτερο, λαϊκό, να τον αγνοούν και στη χειρότερη να τον κοροϊδεύουν.

Η αναγνώριση όμως για τον καλλιτέχνη, όπως αναφέρει το «TV Έθνος» ήρθε με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμα και ως καλεσμένος, ενώ πήρε το ανέλπιστο δώρο του κ. Γεωργουσόπουλου, που σε κριτική του τον αποθέωσε, ως τον σπουδαιότερό μας κωμικό. Από τότε, ακόμα και όσοι κορόιδευαν παρακαλούν για μια δήλωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα