Όλγα Λαφαζάνη: «Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που επιβιώνουν στην τηλεόραση είναι αδίστακτοι»

Η Όλγα Λαφαζάνη μίλησε για την τηλεόραση, το Alter και αν θα παρουσίαζε η ίδια μία εκπομπή!

 

«Η τηλεόραση μέχρι στιγμής μου λείπει ελάχιστες στιγμές. Επίσης δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση λόγω της μικρής για να έχω ένα κριτήριο και να σου πω σε ποια εκπομπή θα ήθελα να είμαι τη φετινή σεζόν είπε χαρακτηριστικά στο entertv.

Και

συνέχισε: «Είμαι 9 χρόνια στην τηλεόραση και πιστεύω πως θα μπορούσα να φέρω εις πέρας την παρουσίαση μιας εκπομπής, χωρίς όμως αυτό να είναι αυτοσκοπός ή απωθημένο μου».

Όσο για το Alter τόνισε: «Η κατάσταση στο Αlter είναι χαοτική και πολύ στενάχωρη. Σίγουρα δεν είμαστε όλοι ενωμένοι σαν γροθιά, γιατί και ποτέ δεν ήμασταν. Υπάρχουν πολλά συμφέροντα και σκοπιμότητες από πολλές πλευρές... Αυτό που εύχομαι είναι να πάρουμε όλοι οι εργαζόμενοι το σύνολο των δεδουλευμένων μας και από 'κει και πέρα μακάρι να υπάρξει μια λύση για βιώσιμη και υγιή επιχείρηση με όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους ικανοποιημένους».

Η Όλγα δεν δίστασε να πει στο entertv: «Αυτός ο χώρος είναι ταυτόσημος με τη λέξη ματαιοδοξία, και μπροστά σ' αυτή πολλοί άνθρωποι δε μπορούν να αντισταθούν με αποτέλεσμα να αλλοιώνονται. Για να υπάρχεις και να επιβιώσεις υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο ένας είναι να έχεις ταλέντο, τύχη, άστρο, καλές δημόσιες σχέσεις , εξυπνάδα και μόρφωση. Και ο άλλος ... να μην έχεις τίποτα από όλα αυτά αλλά να είσαι αδίστακτος, να γλείφεις αυτούς που πρέπει, να πουλάς τα πάντα, με λίγα λόγια ικανός για όλα... Δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό που επιβιώνει, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα