Όλες οι εβδομαδιαίες εξελίξεις στο Avenida Brasil

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο Avenida Brasil;

Επεισόδιο 31

Ο Ζορζίνιο διαλύει τον αρραβώνα του με την Ντέμπορα. Ο Τουφάο αποφασίζει να δώσει χρήματα στην Καρμίνια για την ανακαίνιση του παραλιακού σπιτιού, αλλά αυτή υπόσχεται στον Μαξ να του αγοράσει με αυτά τα λεφτά αυτοκίνητο. Ο Σίλας αλλάζει τις εξετάσεις του με κάποιου ασθενούς με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. H Λουσίντα απαιτεί από τη Νίνα να εγκαταλείψει την εκδίκηση και να φύγει με τον Ζορζίνιο.

Επεισόδιο 32

Η Καρμίνια αγοράζει δώρο για τον

Μαξ το οποίο εκείνος χαρίζει στην Ιβάνα. O Λελέκο ζηλεύει βλέποντας τη Μουρισί να τρώει με τον Αντάουτο. H Ντέμπορα βρίσκει τον Ζορζίνιο στην προπόνηση και τον φιλά, ενώ η Νίνα τους βλέπει από μακριά. Ο Νίλο καλοπιάνει τον Ρόμπσον με ένα δώρο προκειμένου να του πει για τη Νίνα και τον Ζορζίνιο.

Επεισόδιο 33

Ο Καντίνιο αποκαλύπτει στον Τομάς ότι είχε σχέση με τη Βερόνικα και ότι η Ντέμπορα είναι παιδί του. Η Λουσίντα ανακαλύπτει ότι ο Νίλο ξέρει για τη σχέση του Ζορζίνιο και της Νίνα. Η Σουέλενγοητεύεται από τον Ιράν. Η Μουρισί συμβουλεύει τον Αντάουτο να γυρίσει στο σχολείο. Η Νίνα και ο Ζορζίνιο ανακοινώνουν στη Λουσίντα τον δεσμό τους. Η Ντέμπορα ανακαλύπτει τον δεσμό του Ζορζίνιο με τη Νίνα.

Επεισόδιο 34

Η Ντέμπορα και ο Ζορζίνιο μαλώνουν πολύ άσχημα. Ο Μαξ πείθει τον Λούσιο να επιτεθεί στον Τουφάο. Η Ντέμπορα αρρωσταίνει μετά τον χωρισμό της από τον Ζορζίνιο, αλλά ορκίζεται να μην τα παρατήσει. Η Νίνα παραιτείται από τη δουλειά στην έπαυλη και όλοι προσπαθούν να τη μεταπείσουν. Η Καρμίνια εξοργίζεται με τον Μαξ που δεν την είχε ενημερώσει για την επίθεση. Ο Ζορζίνιο περιμένει στο αεροδρόμιο τη Νίνα, που φτάνει εκεί για να του ανακοινώσει ότι δεν θα τον ακολουθήσει στο ταξίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα