Ο βελούδινος χωρισμός του Χοσέ Χολέβα από την κούκλα σύζυγό του

Στο παρελθόν ανήκει ο γάµος του Χοσέ Χολέβα µε την όµορφη Γερµανίδα Νταϊάνα Γιάγκερ.

Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του διακριτικά και ήρεµα. Σύμφωνα με τη real, ο βασικός λόγος ήταν η ανάγκη της Νταϊάνα να επιστρέψει στη Γερµανία, κάτι που δεν έβρισκε σύµφωνο τον Χοσέ.
Ο γάµος τους είχε γίνει τον Μάιο του 2011, στη γενέτειρα του ποδοσφαιριστή, το Μπραουνσβαρτσιµίλε, προάστιο της πόλης Ασάνφενµπουργκ, βόρεια της Βαυαρίας, εκεί όπου είχε ανθήσει ο έρωτάς τους. Από την άνοιξη του 2012 το ζευγάρι άρχισε

να αντιµετωπίζει προβλήµατα. Και οι δύο έκαναν µεγάλες προσπάθειες ώστε να διαλύσουν τα σύννεφα... Το περασµένο καλοκαίρι, όταν ο Χοσέ έκανε διακοπές µε αντροπαρέα στη Μύκονο, «όλοι στον Ολυµπιακό γνώριζαν τι ακριβώς συµβαίνει», αποκαλύπτει άνθρωπος που συναναστρεφόταν το ζευγάρι πολύ συχνά. Σύµφωνα µε τον ίδιο, οι φίλοι του ποδοσφαιριστή γνώριζαν ότι η συγκεκριµένη εξέλιξη στη σχέση του µε την Νταϊάνα τον είχε επηρεάσει ιδιαίτερα και προσπαθούσαν να τον στηρίξουν. Μέχρι που λίγο καιρό µετά ήρθε το οριστικό τέλος, παρόλο που και οι δύο προσπάθησαν πολύ να αποτρέψουν τον χωρισµό. Η Νταϊάνα επέστρεψε στη Γερµανία, ενώ ο Χοσέ έµεινε µόνος στο πολυτελές διαµέρισµά του στα νότια προάστια της Αθήνας. Παρά τον χωρισµό τους, όµως, δεν σταµάτησαν να επικοινωνούν µεταξύ τους και διατηρούν καλή σχέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα