Ο Βαγγέλης Περρής «καρφώνει» το “Your face sounds familiar”

«Ξεκίνησε το νέο σόου του ΑΝΤ1 το οποίο διατήρησε τον ξενικό του τίτλο προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους κατόχους Lower και γλωσσοδέτες στους υπόλοιπους.

Παρουσιάστριά του η Μαρία Μπεκατώρου, παρόλο που το άγχος της πρεμιέρας έφερε τη θέση να διεκδικείται (κυρίως) από την Κατέρινα Γκαγκάκη και (ενίοτε) από τον Γεράσιμο Γεννατά. Παρά τον εσωτερικό ανταγωνισμό, η Μαρία κατόρθωσε να βάλει τη σφραγίδα της, διαθέτοντας μέτρο, σπιρτάδα και ευγένεια. Το τελευταίο

συστατικό το διαθέτουν αναμφισβήτητα και τα μέλη της επιτροπής, αλλά μερικές φορές η προσήλωσή τους στο σινάφι δεν τους επιτρέπει να το δείξουν. Προερχόμενοι άπαντες απ' τον χώρο της ηθοποιίας, θεωρούν χρέος να αποθεώνουν τους συναδέλφους τους ακόμη και αν αυτοί βρίσκονται σαφέστατα εκτός θέματος και αντί να αναπαριστούν κάποιον καλλιτέχνη, απλώς τον μετατρέπουν σε καρικατούρα, όπως έκανε ο σούπερ ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς με τον Κώστα Χατζή. Την ίδια στιγμή είναι πολύ επιφυλακτικοί με τους τραγουδιστές και αυτός που την πλήρωσε την περασμένη Κυριακή ήταν ο Κώστας Μαρτάκης, που σίγουρα δεν του άξιζε η τελευταία θέση της κατάταξης. Μήπως για την ισορροπία του πράγματος θα έπρεπε στην επιτροπή να συμμετέχουν και εκτός ηθοποιίας κριτές; (Η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν ανήκει στην κατηγορία, διότι πλέον θεωρείται η νέα Ζωή Λάσκαρη)" έγραψε ο Βαγγέλης Περρής για το νέο σόου του Ant1 στο "Πρώτο Θέμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα