Ο Θεοφάνους αποκαλύπτει: Τα τραγούδια που δεν ήθελε να πει η Νατάσα και έγιναν επιτυχία

Η Νατάσα Θεοδωρίδου για τη λαϊκή φωνή της και το τεράστιο ταλέντο της είναι γνωστή όμως σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε ένα από τα τρωτά σημεία της τραγουδίστριας.

Όπως ανέφερε ο μουσικοσυνθέτης ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, σήμερα το μεσημέρι, η Νατάσα δεν μπορεί εξ αρχής να καταλάβει την επιτυχία ενός τραγουδιού. Σύμφωνα τόσο με τον Γιώργο Θεοφάνους όσο και με

την ίδια την τραγουδίστρια πάρα πολλά τραγούδια που της έχει δώσει ο μουσικοσυνθέτης και έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία δεν ήθελε να τα πει.

Ο μουσικοσυνθέτης, όμως, έκανε και μια μεγάλη δήλωση για τη συνεργάτιδά του «Αυτό που περνάω με τη Νατάσα πολύ σπάνια το έχω περάσει με άλλο τραγουδιστή. Είμαι πολύ τυχερός που συνάντησα τη Νατάσα στην καριέρα μου. Αυτή η χημεία είναι σαν κάθε φορά να γίνεται καλύτερη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους και η τραγουδίστρια τον κοίταγε απορημένη αφού όπως είπε δεν τον έχει ξανά ακούσει να μιλάει με τόσο όμορφα λόγια για την ίδια.

Στη συνέχεια και ενώ είχαν πάει στο πιάνο οι δυο καλλιτέχνες μας έδωσαν ένα δείγμα τραγουδιών τα οποία έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες και η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν ήθελε να τα τραγουδήσει.

Δείτε το βίντεο

{youtube}rNYqPqWBadY{/youtube}

 

Keywords
Τυχαία Θέματα